Zdravo!
Ker pogosto pečem prepognjene polnjene piškote, po katerih je pri nas veliko povpraševanje, sem se naveličal tega, da mi stalno izteka marmelada. Poslusil sem vse mogoče tehnike ampak rezultati so bili mešani nikdar pa popolni.
V lokalni pekarni sem nato naprosil nekaj termostabilne marmelade končni izdelek je bil fenomenalen Piškoti s toliko marmelade, da so pošli hitreje kot sem jih lahko pekel ...
Ker v lokalni pekarni nemorem dobiti večjih količin take marmelade, sem naredil raziskavo in našel dobavitelja, ki prodaja - dobavlja termostabilno marmelado pekarnam.
Težava je samo v tem, da prodajajo samo 12 kilogramske hobuke te marmelade, jaz pa pri najboljših močeh ne morem porabiti toliko marmelade.
Zato sprašujem, ali je še kdo morda zainteresiran za kakšen kilogram termostsbilne marmelade.
Če je kaj interesentov: pripravljen sem poskrbeti za vso logistiko (nakup, prepakiranje in vse potrebno). Za prevzem se lahko dogovorimo v Ljubljani kjer delam. po informacijah, ki jih imam je cena za hobuk cca 36 EUR, kar pomeni, da bi kilogram stal 3 EUR.
Interesenti prijavite tukaj. Zbrati pa se nas mora vsaj 8-9.
pLP
TRIROG