Agatha christie's poirot

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

tema odprta - 8. apr 2013 6:32 | ogledi: 6.416 | odgovori: 11

Drage DAME ino GOSPODJE, a mi lahko morda pomagate pri tej zagonetki.

Kot velik oboževalec tega simpatičnega malega belgijskega "KNEDLČKA" oz. Hercuel Poirota (meni poleg COLUMBA in MISS MARPLE eden boljših) bi si rad naredil svojo dvd kolekcijo. 
Ker na netu ne najdem vseh željenih zadev in ker niso kronološko urejene, me zanima, ako ima kdo izmed vas dotično zadevo zadnjih dveh desetletji (61 epizod) oz. izključno z igralcem (meni najljubšim za vlogo HERCULA) David Sucheta, na DVDjih? 
Z veseljem pošljem/plačam DVDje in poštnino.

Hvala za pomoč in komentarje.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

8. apr 2013 7:22

C'mon, to pa ni blazno težko. Tule imaš Sucheta na imdb.com

http://www.imdb.com/name/nm0837064/

In na wikiju so tudi naštete vse epizode, produkcijska hiša je bila pa ITV. Od tu naprej pa guglaj sam, Guglanje ravno ni mati modrosti, teta pa skoraj že.

Vendelina jr.

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

8. apr 2013 7:44

Vandelina: Poznam vse dotično in sem tudi sam gledal. A preden bi se spravil iskati vse epizode po torrentih, mi je lažje če ima kdo celotno zadevo že sneto in posneto, katero se pol zapeče, kot pa da jaz to vlačim dol + ni nujno da naletim na super kvaliteto. kar se je že zgodilo.
Izdali so tudi zadevo na DVDjih in tam je TOP kvaliteta. Na to ciljam...

HVALA ZA PREDLAGANO!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

8. apr 2013 15:55

Po mojem je bistvo vprašanja v tem, kako obiti tisto vrstico, ki omenja  $189.98, pa da zoprne posle drugi opravijo.

Sonja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

8. apr 2013 16:09

Limnol, kot vedno, žebljico na glavico.

Aj, Brando, ne biti no taka škrtica, za gušt je treba vedno nekaj plačati.

Vendelina jr.

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

8. apr 2013 16:40

Drži Vendelina, a za tale gušt bom poiskal druge opcije :D
Za mojo NAJ NAJ serijo MaCgyver pa dajem. To pa to. Pri njemu pa le original šteje, hihi

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

8. apr 2013 16:52

Limnol, verjemi, da sem točno vedela, kaj bo priletelo in sem link nalimala iz same 

Saj ne vem, MBrando, a knjige si tudi izposojaš v knjižnici in potem prosiš znance in kolege, da ti skopirane podarijo? Če mene vprašaš, je to ena in ista zadeva.

 

 

Vanja

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

8. apr 2013 16:59

Na co.uk amazonu je za eno tretjino cenejši kot na ameriškem, pa še carine ne plačaš. Če vzameš v zakup, da presnemavanje 32 diskov vzame kar nekaj dela in časa tistemu, ki jih presnemava (sama se spravljam k izdelovanju "varnostnih kopij" za neko serijo že skoraj eno leto), se mi zdi cena čisto primerna. Ne bom moralizirala o torrentih, zlasti ker me vedno močno raz#$%&, kadar se mi na legalno kupljenih DVDjih prikazujejo razna opozorila o naftnih ploščadih, ki jih ne morem skipnit (kot bi se mi prav posmehovali direkt v ksiht, "zakaj si jih pa kupila, prav ti je"), ampak kolikor sem na hitro ošvrknila piratske zalivčke, so tamkaj naplavljene najdbe OK. lp, proxima

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

8. apr 2013 20:41

proxima je napisal/a:


 zlasti ker me vedno močno raz#$%&, kadar se mi na legalno kupljenih DVDjih prikazujejo razna opozorila o naftnih ploščadih, ki jih ne morem skipnit (kot bi se mi prav posmehovali direkt v ksiht, "zakaj si jih pa kupila, prav ti je"), ampak kolikor sem na hitro ošvrknila piratske zalivčke, so tamkaj naplavljene najdbe OK.

lp, proxima

 

Pri nas sicer DVDjev ne zbiramo, ampak zbirka treh, ki jih imam, nima nobenega junk-a. Enkrat sem si sposodila West wing, tudi ni bilo nobenih dodatnih zadev gor. 

Palijo me pa fitnes DVDji, ker ne morem preskočit legalnega obvestila o morebitni nevarnosti določene aktivnosti za moje telo. Grrr.

Vanja

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

10. apr 2013 17:00

@Vanja: Velikobritanski DVDji imajo praktično obvezno enega ali več grozilnih filmov tega tipa, ki jih ne moreš skipniti, kar me spravlja v sveto jezo, vključno s tistim enominutnim "The copyright license proprietor has licensed this film (including its soundtrack) comprised in this video device for home use only. All other rights are reserved. The definition of home use excludes the use of this video device at locations such as Clubs, Coaches, Hospitals, Hotels, Oil Rigs, Prisons and Schools. Any unauthorised copying, editing, exhibition, renting, exchanging, hiring, lending, public performance diffusion and/or broadcast of this video device or any part thereof is strictly prohibited and any such action establishes liability for a civil action and may give rise to criminal prosecution." V času, ko se mi ta packarija rola po zaslonu, ponavadi prekolnem založniku vse od hišne številke prek rodnih in priženjenih sorodnikov do najbližje naftne ploščadi, in se zaobljubim, da bom ob prvem naslednjem večjem chunku prostega časa poskrbela, da bom zanalašč spravila vsebino DVDja (brez grozilnih opozoril!) naravnost na torrente (ampak potem ponavadi ugotovim, da je že tam). lp, proxima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti