Prostor za žur v ljubljani

666  

član od: 14.7.2005

sporočila: 686

11. feb 2013 16:01

manevem, jaz tudi oddajam odločen glas ZA tvojo originalno idejo 

Glede tega:

perpetua je napisal/a:

Štango ima en lokal na Trubarjevi ulici, ni Maček, ampak nekaj podobnega (mogoče Mačka?). Kakorkoli, nahaja se med Rustiko in frizerskim salonom Stevo, omenjeni prostor je v 2. nadstropju, spodaj je bolj malo prostora in šank.

Lokal se imenuje Mačkon. Priporočam!

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

11. feb 2013 16:28

O tem, koliko je kdo star po emšotu in o tem, koliko je kdo mentalno star, na tem topicu ne bi (je masa tem, kjer si lahko vsak o vsakomur ustvari mnenje o tem, koliko je kdo star v smislu tega, koliko je v življenju potegnil od izkušenj, ki jih je dobil in koliko živi v vati ali pa v čem drugem....)

Meni je pole dancing super. Sem se hotela vpisati, pa mi termini niso ustrezali in sem potem vpisala trebušne plese in jih, kadar nimam poškodb, še vedno treniram.

Ampak nastopi so pa druga reč. Eno je tisto, ko imaš zaključno produkcijo sezone in je to za en krog publike, drugo je pa tisto, ko bi surprise surprise kaj takega izvajal na veselici, kjer te ljudje poznajo.

 Ni  štos v eksplicitni seksualnosti in temu, kako partner tak nastop prenaša -in kako potem v možganskih gubah razmišlja, kaj vse sedaj o njegovi partnerki razmišljajo njegovi frendi, ki so jo prav tako videli....in potem sestavlja čudne zgodbice v glavi....če kak uporabnik tega foruma trdi, da kaj takega sploh ni je to zaadi tega, ker a) njegova ženska itak nikoli ne bo izvrdla nič od tega in je blazno lahko fantazirati o nečem, s čemer nikoli ne bo soočen b) je še tako mlad, da se mu še ni nič zgodilo.

Daleč od tega.

Štos je v nastopu samem - v smislu, da človek nastopa pred znanci in domačimi. Sama poznam kar nekaj odrskih umetnikov (pevci, igralci, obeh spolov) in velika večina slabo prenaša, če ima svoje domače v publiki. In to ljudje, ki so hodili v šole in imajo leta treninga za sabo, ergo profesionalci.  Je pač nekaj, kar večini ljudi preprečuje, da bi sproščeno nastopali pred familijo  (konec koncev, tudi ko pridejo naši dragi k nam kdaj samo za pet minut v slubžo - pa če je res potrebno, se obnašamo drugače in nekako nismo čisto sproščeni). Če je glavnina profesionalcev slabša, če vedo, da so v publiki domači, potem je čisto velika verjetnost, da bodo amaterji še slabši v nastopih, kjer bodo emocije že itak silno močne.

 

Skratka, tisti pole se namontira v spalnico in se tam prakticira.  In pri tem razmišlja, koliko je to zabavna rekreacija za zbujanje ženske v punci in od kdaj je ta prebujena ženska pripavljena izbirati svojo publiko. Po stilu uvodnega posta, se mi zdi, da ima kolegica še nekaj poti pred sabo.

Drugače pa, če nekdo trenira pole dancing - potem je pa v to zgodbo težko zložiti to, da v svojem klubu ne vpraša, kje v mestu so lokali z drogom.

Vendelina jr.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

11. feb 2013 16:56

zzak1977 je napisal/a:

 Če je bmx in curling olimpijski šport, bi morala biti "štanga" med športno gimnastiko.

Commis débarrasseur

 http://www.youtube.com/watch?v=EsiPGGC2rBs

Na tole si najbrž mislil, a ne? Če zdaj odvzameš cunjico ali dve, je res prav vseeno.

Umetnije na drogu so že (najmanj) veliko desetletij priznana  vrsta akrobatike, predvsem v cirkusih Daljnjega Vzhoda jih lahko vidiš, kolikor hočeš, in ob gledanju ti ledeni kri po žilah. Ampak se mi zdi, da kdor je takega ranga in ima namen (se pravi: zna) izvajati take reči, pač ne bo spraševal, ali je to primerno ali ne, pa tudi ne, kje je kak primeren drog.



Sonja

Sporočilo je spremenil(a) limnol dne 11. 2013 17:10

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

11. feb 2013 17:32

manevem je napisal/a:

...

Opcija (slabša) je tudi, da bar/klub nima štange, če lastnik dovoli, bi jo sama namontirala (nič se ne šraufa).

Any ideas?
Hvala vsem za pomoč!

 

...

manevem

 

Manevem, to pa veš, da na drogu, ki ni nikamor ušraufan prav hudih akrobacij ne bi mogla izvajat, razen če bi fantove prijatelje prosila, da ti ga malo pridržijo, na njegovi zabavi, ga pač še s tem ne bi obremenjavala.Torej, bi se morala vzlic bojazni, da je drog premalo stabilen za akrobacije, ki si jih sicer nameravala izvajat, zadovoljiti kar s kakšnim plesom ob drogu. No saj tako si tudi zapisala, da potrebuješ drog za ples, sprva kakšnih drugih veščin še nisi omenjala.

Poglej, manevem, odloči se, sama najbolj veš kaj nameravaš, spelji zadevo čimbolje, ker po naših odgovorih boš še bolj v dvomih. Eni so za drugi smo pa malo skeptični. So stvari pač, za katere ni pametno iskat potrditve od drugih.

zeta

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

11. feb 2013 18:23

Zame je trebušni ples veliko bolj erotičen in seksi kot ples na/ob štangi, prav snubi ...

mamamia

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 18:38

Ja, to vem, ja. Zdaj so drogi že tako narejeni, da se ne premikajo - se vpnejo med stropom in tlemi, potem se pa raztegnejo in to precej dobro drži, saj so taki drogi tudi v centru, kjer treniram, vse brez šraufanja.

Drugače z odrskimi nastopi imam veliko izkušenj, saj sem se dolga leta ukvarjala z eno drugo umetnostjo in sem prav rada videla, da na moje nastope hodijo bližnji in prijatelji.Tako, da je to najbrž odvisno od osebe do osebe.

In če ste ravno omenjale petje in nastope, sem lubiju za en rd tudi zapela (bolj klavrno ) in je bil navdušen, prav simpatično se mu je zdelo, da sem zbrala pogum zanj :). In če sem se že z slabim petjem blamirala, ne vem zakaj se ne bi tudi z dobrim plesom (ne-blamirala, mislim ). Pa saj samo enkrat živim, se bova imela čemu smejat, ko se postarava. Jaz vem kdo sem, on tudi, če bo pa kdo narobe razumel, pa naj, namen je dober. Pa zdi se mi, da so ljudje, ki naju obkrožajo precej podobno misleči, sej veste... povej mi s kom se družiš... Če bi kakšna moja kolegica to izvedla za svojega partnerja, bi jo podpirala in bi se mi prav fino zdelo.

Bom pa vseeno še dobro razmislila, če je tole primerno za RD in publiko. Mogoče bom nekako izvedla, da bo prisoten samo lubi. Samo zmedle ste me. Vseeno hvala za mnenja, bom vsaj sigurna v svojo odločitev, karkoli to bo.

Na koncu koncev sem spraševala samo po prostoru, okoli plesa na drogu so pa mišljenja tako ali tako vedno deljena. Večina, ki ni videla treninga ali kakšnega art nastopa si to predstavlja čisto narobe, z erotičnim prizvokom.

manevem

manevem  

član od: 9.11.2006

sporočila: 80

11. feb 2013 18:40

Res je, tudi meni se zdi trebušni ples veliko bolj erotičen od plesa na drogu (ne mislim na striptiz na štangi). Pa je ravno ena znanka partnerju za abrahama plesala (trebušni) in so bili vsi navdušeni. Bilo je smešno in simpatično, pa občudovanja vredno za pogum.

manevem

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

11. feb 2013 19:17

Če je druščina prava .... ampak to veš ti. Me smo ti natresle mnenja, odločitev je pa tvoja.

Kakorkoli, obilo zabave.

mamamia

Gigi_84  

član od: 26.8.2008

sporočila: 331

11. feb 2013 20:11

Plesa na drogu ne bom komentirala, ker nas manevem niti ni spraševala o tem. Me pa zanimajo prostori za žur, ker tudi sama rabim nekaj takega (brez droga ) v okolici LJ. Tako da če ima kdo kak predlog, ga bom res vesela. V mislih imam koče, brunarice, žur prostore ... Zaenkrat najdem samo piknik prostore, za kar bo tudi čez 2 meseca še premrzlo. Tebi, manevem, pa želim, da žurka uspe, z ali brez plesa na drogu :)

Gigi_84

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

11. feb 2013 21:12

Ples ob drogu v javnosti,i pa če je tudi malo bolj ekspliciten, se mi sam po sebi sploh ne zdi problematičen.

Kogar veseli širokopasovni flirt, se ga bo lotil brez muje in brez štange ali drugih rekvizitov.

Pomisleke imam glede amaterskih nastopov pred nič hudega slutečim občinstvom nasploh.

Mislim, da sodijo instrumentalni, vokalni in plesni recitali bolj ali manj mladih talentov na produkcije v glasbenih šolah oziroma v ustanove, kjer se nadobudneži izobražujejo.

Za večino manifestacij nadarjenosti, ki niso tako glasne in časovno omejujoče - v mislih imam diletantske likovne in literarne izdelke, šaljive nastope in tudi sublimni kulinarični humor v obliki papirnatih in tort  in anatomske ticine - pa sodim, da se večina ustvarjalcev prej ali slej sreča in sprijazni s pragom sprejemanja svoje neizpete kreativnosti v svojem okolju.

Manevem sama najbolje ve, kaj prenesejo in kaj je všeč njenim prijateljem in njenemu fantu.

Če so jo naklonjeno  poslušali, ko je popevala, jo bodo gotovo tudi z naklonjenostjo gledali, ko bo telovadila ob drogu.

Saj zato pa so in smo prijatelji, da se podpiramo in smo prizanesljivi drug do drugega tudi takrat, ko nismo ravno stoprocentni.

Predvsem mi je bila v tej temi všeč reakcija manevem. Konec koncev sama najbolje pozna svojega fanta in svojo družbo, pravzaprav ni spraševala nič drugega kot to, če kdo ve za primeren lokal.

Pa se ni nič vsajala in jezila ob pokroviteljskih nasvetih. Nasprotno, celo razmislila je o njih in prijazno odgovorila nanje.

Way to go, manevem!

 

 

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti