5. jan 2013 19:35
Hvala stasy.. Jaz sem delala limuncice 1 in je bilo testo grozno. Kar odpirali so se in buhteli.
5. jan 2013 19:35
Hvala stasy.. Jaz sem delala limuncice 1 in je bilo testo grozno. Kar odpirali so se in buhteli.
6. jan 2013 12:22
STASY nepopisno prelepe pregrehe sladkosti, bozansko, fenomenalne fotografije, izgled v nulo, lepše kot si uspela, še vsaj jaz nikjer nisem videla, tako še narisat ne gre, zakon , krasno. Čestitam prava MOJSTRICA peke.
jaša
6. jan 2013 12:28
Prav veselje je pregledovati vse te naše slikice in cediti sline Še del moje lanskoletne peke:
aby
18. jan 2013 9:48
Stassy in aby, čudovito!
Tebe, Stassy, pa bi prosila za recepte: kreštini, Nutellini piškoti, čokoladno-mandljeve ploščice in Noccioletti.
Hvala!
alibaba
18. jan 2013 10:31
stasy in aby
anibas
28. feb 2013 20:54
aby je napisal/a: |
Prav veselje je pregledovati vse te naše slikice in cediti sline Še del moje lanskoletne peke: aby |
Aby, tole zgleda pa naravnost odlično!
26. mar 2013 19:54
Tiste, ki ste že pekle limonce bi nekaj vprašala.
Kaj pomeni žumanjca? Koliko časa so dobre oz. koliko zdržijo?
Pa koliko velike kroge izrezujete?
katti
26. mar 2013 20:57
katti, žumanjca sta rumenjaka, bjelanca pa beljaka.
branka
27. mar 2013 8:49
Hvala branka.
katti
28. mar 2013 15:13
Oh saj vem, da tema ni tok aktualna kot decembra, ampak še vedno upam, da kdo bere to temo.
Torej limonce narejene. File mi je veliko ostalo, zato sem jo dala zmrznit. Ali bo ok za drugo rundo? Sicer je ful dobra in je ne bo težko ponucat (palačinke).
Nekaj se mi jih je odvilo, sumim, da nisem dovolj tenko zvaljala. Kaj mislite vi?
katti
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Pekoča paradižnikova juha