Božična darila-domača

tema je zaklenjena

Živjo!

Vem, da je bilo že kar nekaj tem odprtih, ampak vseeno, potrebujem pomoč. Letos sem dobila idejo za domača darila za božič / novo leto. Spekla bi različne vrste piškotov, ki se obdržijo nekaj časa in jih po dva vsake vrste položila v majhno kovinsko škatlico (za piškote) ter lepo zavila. Zanima me predvsem, kje bi dobila dovolj majhne kovinske škatlice, da bi bilo za približno 10-15 piškotov? Ima kdo kakšen predlog, kje jih kupiti??

Lony247

Jutro,

jaz sem lani eno kupila v Kiku in v njej podarila domače čokolatine. Spomnim se, da sicer ni bilo božičnih motivov, a mene to ni motilo.

Uspešno peko ti želim!

Lep dan vsem...

kepa11

Bon jour,
Zraven KIKE imaš tisto fino über poceni trgovino, kjer imaš vse od 1€ navzgor. 
Jaz sem tam kupil že 4 posode v zadnjem mesecu  in za njih dal nekaj goldinarjev. Izbira je ogroooooomna, motivi pa so od sličič različnega peciva, dekoracije, muffinov, do klasičnega simpatičnega božička z otrokoma nekje na mrzlem severu, nato pa ena rdeča z pikicami in ena modra z rudolfi. 
Velikosti so kar, mislim da, 4 in tista najmanjša je ravno pravršnja za tvoje potrebe. 
Cene pa, mislim da najmanjša je 0,75€ pa do, hmmm hmm, 2€ za največjo. 
Aluminijaste, lepo se zapirajo, nikakor ne drži malo dinarjev malo muzike. 
Kaj bi v neki UBER fancy trgovini za dom in kuhinjo kupoval kvazi neko znamko in za njo dal 10€, ce tukaj dobim za drobiž in mi odgovarja.
Tudi podstavke za torte, okraske, šalce, posode, pribor, kuhinjske pripomočke....vse za drobiž!
Jaz obožujem tisto. PA tudi v KIKU dobiš ogromno za malo denarja. 

Se pa nahaja ta trgovina pri Giga Sportu, v Melju da ne bo pomote.

Lep dan še naprej!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Prosim, da nadaljujete v temi:

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2475

Oglas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.