Sem si rekla,da bom komentirala samo šefove jedi,ter seveda tudi od tekmovalcev,toda ne morem mimo ostale igre.Naor ,ti si zadela point tekmovanja...to je samo šov in ne kulinarična oddaja.Žal jim je koncept oddaje šel malo mimo..ni ne kulinarična oddaja,ni ne Big Brother,ni ne Moj dragi zmore,ni ne Kmetija..mešanica vsega,žal.
Ne moti me da,tekmovalci kadijo,pač če so kadilci imajo svoj prostor in to je ok.Moti me ta sovražnost,ki so jo takoj na začetku že pokazali..sploh imam občutek,da nekatere "kuharje"sploh šefove jedi ne zanimajo,ali pa kako bodo sedaj skreirali krožnik..važna jim je sama kalkulacija koga in kako bodo ven vrgli...ne zavedajo pa se najbolj,da bodo tudi oni na vrsti..in zmagovalec bo samo eden.Moti me njihova nehigiena,nič si rok ne umivajo,šmrkajo,cihajo vsepovprek...in to da si je vodilna skupina nekje zadala ,da bodo Anžetu Š.nekaj podtaknili v hrano,da bo spet nominiram!!.Halooo...a oni ne vedo,da bodo hrano postregli gostom?Žal je v tej kalkulativni skupini tudi Tina..in sploh nisem vedela,da za tak besedni zaklad moraš imet diplomo iz komunikologije..lahko bi se malo zadržala,saj ve da je pod 24 urnim snemanjem..Televizijski operater nam je 24 urni vpogled v kuhinjo zaprl.Smo mislili si naročit in plačat teh en par € na mesec,toda ne bomo..si bom samo prevrtela novo šefovo jed zvečer,in to je to.Vem,da Bine pri tem nima nič..pač je taki scenarij..in dober je Čakarmiš,da se pod tako oddajo podpiše.
To je vse z moje strani..sedaj pa samo in le o šefovih jedeh..saj smo na kulinaričnem portalu..

Vrtejbenka