Hojla!
Prosim nasvet. Ko ste "oblačile" torte v tičino maso ali fondat, me zanima ali je katera za razvaljanje kot podlogo namesto silikonske podloge uporabila kar peki papir?
moščanka
Hojla!
Prosim nasvet. Ko ste "oblačile" torte v tičino maso ali fondat, me zanima ali je katera za razvaljanje kot podlogo namesto silikonske podloge uporabila kar peki papir?
moščanka
lahko tudi kar na očiščeni mizi, veliki deski, očiščenem pultu... na vsem gre, samo z gustinom posuj pa ne je dajat v mw za več kot 5 sekund. meni gre moja silikonska prav na živce ker ima neki relief, ki prikazuje premere krogov pa meter...in se pozna na tičino masi.
Bannanna, saj jo lahko obrneš. Na spodnji strani je gladka.
Cornelliatam je pa predladka ;) ... je pa res, da s tičino maso ni nobenega problema jo razvaljati kjerkoli
Se vidi, da ne uporabljam tičine in nimam pojma :)
CornelliaLady stana.r to počne na tenkem gumijastem prtu - oziroma relativno veliki tenki gumijasti krpi kupljeni v trgovini tipo baumax, obi ali nekaj takega....![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Pustne miške