Sladkor znamke Spar je isti, ker ga pakira Agragold. Je tudi mene jezil pri peki včeraj!![]()

Sladkor znamke Spar je isti, ker ga pakira Agragold. Je tudi mene jezil pri peki včeraj!![]()
TS Ormož, ki je proizvajala kvaliteten sladkor, iz pese, pridelane na okoliških njivah, so pa zaprli......
marjjaverjetno ste že večkrat povedali, maslo znamke mercator?!?!?!
Marjja, to kar ni uspelo v Jugi, je uspelo EU. Za malo denarja smo jo zaprli, davek na članstvo pač. Zdaj, po nekaj letih pa nam klikerji že malo bolje delajo, ampak žal, bilo i prošlo. ![]()
![]()
![]()
Cukr je obup od obupa, ves po vrsti!
Upam, da obstaja (če ne, ga bomo pa izumili, izraz..) sladka revolucija!
(če znamo švasat, dejmo švasat Vajgl press kvak
)
Mygrace
Ja, Naor, vse to mi je znano, ta politika okrog TS, pol moje žlahte je delalo tam ali pa sadilo peso. Res žalostno. Pred kakim mesecem sem brala o možnostih ponovnega zagona, pa ne kaže preveč dobro. Žal!
marjjaPraviloma kupujem navaden sladkor (kolikor ga) v Hoferju, se ne spomnim imena, je pa spodaj temno kodra, zgoraj bela vrečka (tako ali tako imajo le tega), pa z njim nimam težav.
aha, ta je še za poskusiti..
a je možno da ima hofer obe vrsti sladkorja? agragold in tega modrega?
Joj, zdaj pa se še jaz javim. Sem kupila v trgovini borovničev čaj (v filter vrečkah) od Cedevite, in izmed vseh sestavin je not samo 0,1 % borovnic, pa 7 % borovničeve arome. Ostalo je hibiskus, jabolko, šipek...
In to naj bi bil borovničev čaj. Nesramnost pa taka ![]()
yulchi kolikor sem brala je večina "sadnih" čajev sestavljena iz jabolk in šipka ostalo pa so arome.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rumove kocke

Jabolčna pita s kokosom