da, odgovorim, večina izdelkov vipavske mlekarne je zelo dobrih. Žal je le ker je že vrsto let na robu preživetja.
Aljo
Curry riž s tofujem
da, odgovorim, večina izdelkov vipavske mlekarne je zelo dobrih. Žal je le ker je že vrsto let na robu preživetja.
AljoZadnjič sem kupila marelično marmelado- če temu lahko rečemo pod znamko S- Budget- zanič.![]()
Mleko mi je super, a ta marmelada..........zavedla me je manjša embalaža, ker trenutno ne rabim večje količine.
Nekateri jogurti iz Lidla - sadni v manjši embalaži. Kot bi jedel vodo, pol po pol ure pa mal okusa.
Sporočilo je spremenil(a) kroki dne 08. 2012 06:30S-Budget Tortelini polnjeni s sirom
Pa pri nas res nismo zbirčni, ampak teh pa ni noben spravil po grlu.
Samo popravek bi dala, Terman; " skoraj vsi razlogi za varčevanje s hrano so enaki...."
namreč, varčujem s hrano, pa še zmerom vozim mojo ljubo kripico, ki mi je zelo pri srcu. Pa še kar nekaj podobnih ljudi poznam.
Članek je pa kot večina Mazzinijevih odličen in (pre)resničen.
marjjaMeni s- buget in olimp izdelki niso všeč. Ne bom vse povprek kritizirala, a jih ne kupujem.
Drugače sem pa itak navajena na ene in iste izdelke, ki jih že dolgo kupujem, tako, da ne morem skritizirat nobenega
.
kar mi pade na pamet so edino zamrznjeni gozdnji sadeži iz Hoferja, ki so grenki kot
, tako, da ti pokvarijo celotno pecivo oz karkoli že delaš z njimi,..
. Maline so ok. zgleda kot da je nek ribez noter grenek,..
S kupljenimi tortami v marketih je pa tako. Če potrefiš kakšno, ki ti je dobra super!! sicer pa 1kg torte pač ne more bit 7 e, je skregano z matematiko in zaslužkom. Če greš sam kupit sestavine, ki so kaj vredne, se takoj vidi, da ne more bit narejeno s pravo, kakovostno smetano, katera 1 l stane skoraj 5 e, da ne govorim o ostalih sestavinah. Da o svežini niti ne govorim, ker je vse ponavadi zrmznjeno, pol pa ima še vedno dolg rok trajanja in je seveda sveeeže.![]()
KatarinaK, pogledala sem tvoj "salmonelni" link in ti čestitam! Čudovite torte, domišljija 1a. Pa oprostite za skrenitev.
marjjakotanyi mleti muškatni orešček - mi ni dišal kot tist, ki ga sam nastrgaš, tudi okus mi ni bil všeč
mercator brušeni dolgorznati riž - nisem hudo izbirčna in "fina rit" ampak to sem pa komaj pojedla, riž se je razkuhal v neko čorbo, ceni primerno ![]()
Mercatorjev marelični kompot - iz celega litra dobila tri, da so bile lepe, cele......
.
Joj, tile kompoti..:( jagodni kompot od ete- ne vem, a so bile jagode gnile al kaj. Tako razpacane, da so bile neprepoznavne.
beli
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | Trixi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Curry riž s tofujem

Moje štručke