Trixi zdaj si me spomnila - meso in salame smo že neštetokrat vrnili v Tuš-čeprav se njim nikoli ni zdelo, da bi kaj smrdelo.
Začetnica
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Trixi zdaj si me spomnila - meso in salame smo že neštetokrat vrnili v Tuš-čeprav se njim nikoli ni zdelo, da bi kaj smrdelo.
ZačetnicaMleto meso v Leclercu- že 2x vrgla proč, ker je med kuhanjem tako smrdelo...
Hoferjev mascarpone- vonj po sesirjenem (bruhanje)
čokoJaz sem se pa v Tušu kar nekajkrat opekla glede mesa, tako da nikoli več.
Pa ribe v konzervi iz lidla tudi niso dobre.
tanjajAtina jaz pa prisegam ravno na dvojni koncentrat Mutti. Meni je super in za razliko od npr. Ete ne vsebuje konzervansov ampak samo sol.
Hoferjev brie - ni to, kar bi naj brie bil (no se ni pritoževati zaradi cene)
ZačetnicaVišnjeva torta iz Špara.Kupila jo je tašča in tako bljek torte še nisem jedla.
paulina d| paulina d je napisal/a: |
Višnjeva torta iz Špara.Kupila jo je tašča in tako bljek torte še nisem jedla.
|
Mene je zmotila smetana, okusa pa ne znam opisat=)
Lila Rozapakirane mercatorjeve brusnice. bile so mi umetno gumijaste. tiste, ki so pa na merco, da se jih kupi, so pa odlične.
ni živilski izdelek pa vseeno - detergent za pomivanje posode od mercatorja... katastrofa. nič se ne peni, ni občutka, da kaj očisti...
pinchMercatorjev sladkor - čuden, sploh ne karamelizira, je to sploh sladkor?
Mercatorjevi toasti - v primerjavi s toasti Klas(je?) se posušijo, ko jih spečeš, in so taki suhi, tanki...
Mercatorjev "zbrinc" - nearomatičen.
perpetuaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Odlično hitro kosilo