Danes sem se končno spomnila na kandiran ingver, dobila sem ga v DM-ju. Se mi je kar zdelo, da meni to niti slučajno ne bo
. Mislim, da bom še enkrat pobrskala po googlu in poiskala recept za pripravo, potem pa ga začela pripravljat kar sama. Ni težko, se pa splača, če se rad takole razvajaš z njim.![]()
Ingverjevi bonboni
Ingverjeve "bombone" si enostavno naredite same.Kupite ingverjevo korenino (dobi se v vsah blagovnicah po 3,5-4€) in delate po spodnjem receptu.Preizkušeno deluje.
jovita
| zeta je napisal/a: |
Danes sem se končno spomnila na kandiran ingver, dobila sem ga v DM-ju. Se mi je kar zdelo, da meni to niti slučajno ne bo zeta |
Me veseli
. Ti samo uživaj ![]()
Moram še jaz pogledat v "našem" DM-ju, če ga imajo. Kot že rečeno, ga v tisti trgovini, kjer sem ga prej kupovala, nimajo več.
| jovita je napisal/a: |
Ingverjeve "bombone" si enostavno naredite same.Kupite ingverjevo korenino (dobi se v vsah blagovnicah po 3,5-4€) in delate po spodnjem receptu.Preizkušeno deluje.
http://www.kulinarika.net/recepti/13221/napitki/ingverj
|
Jovita, tudi tvoj recept sem sinoči našla in v kratkem ga sprobam. Hvala![]()

Sem jih dobila včeraj :) in poskusila.
Všeč so mi..![]()
Embalaža pa je videti tako .
vd007
te imajo v sparu a ne.
drugače pa sem prejšnji teden v trgovini bonbon & chocolat naletela na ene 5 različnih izdelkov in ingverja. kandiran, pa marmelada pa pijača.... samo imajo kar drago, tako da sem odšla le s kg tičino mase..
www.mojalbum.com/naredilaana[citat=--bannanna--]
te imajo v sparu a ne.
drugače pa sem prejšnji teden v trgovini bonbon & chocolat naletela na ene 5 različnih izdelkov in ingverja. kandiran, pa marmelada pa pijača.... samo imajo kar drago, tako da sem odšla le s kg tičino mase..
www.mojalbum.com/naredilaana[/citat]
Ti so iz Mercatorja . Stanejo malo manj kot 2 euerčka. V škatlci jih je pa samo 8.![]()
Meni je okus zanimiv. Rahlo pekoč in ne moreš si kaj, da ne bi poskusil znova in znova.
makaroncica
makaroncicaTak...pa še imam sam enega v škatlci :). Je res, da bi kar segala po njih...![]()
| vd007 je napisal/a: |
Ti so iz Mercatorja . Stanejo malo manj kot 2 euerčka. V škatlci jih je pa samo 8. vd007 |
A jih iščem pri bonbonih ali jih imajo mogoče kje drugje na polici? Hvala.
MayisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.