7. mar 2012 0:54
Torej, jaz tvoje prispevke še vedno čitam. ![]()
7. mar 2012 0:54
Torej, jaz tvoje prispevke še vedno čitam. ![]()
7. mar 2012 0:59
Pa še nekaj fotografij iz Iquitosa:
Glede zgornje slike nič ne vem, s nobenim se nisem pogovarjal, le na dveh mestih sem zasledil tak napis.
in
7. mar 2012 1:13
In:
in
in avtobus brez oken in vrat:
7. mar 2012 1:29
Ja seveda, ja, nihče te ne bere ![]()
![]()
![]()
...kar tako brez veze je naklofanih čez 10 000 ogledov, jaooooo. Pri nas je že polna luna, pa se mal nazaj držimo, da te ne pričakamo tako očofane
.
A tisto gor si poslikal nakupljeno fasngo za domov? Ma, po moje bi bila ena gajba čebule zadost, bo kmalu tudi pri nas mlada na vrtu
. Nekaj je bilo tudi po radiu Knap, da pri tebi že paradajz pobirajo, pa fižol in bob ![]()
![]()
.
na lokvanju čaka svojega
. Ptiči se derejo na vso moč.
Zdej pa napopaj že enkrat slike iz tržnice
. Pa ne pozab, da bo 8. marec
.
Ognjič ![]()
7. mar 2012 7:25
Mmmmm, ezoj, strelicije so za mojo dušo.
Uživaj in srečno vrnitev domov ti želim. ![]()
![]()
7. mar 2012 7:33
Ja, in strelicije (one za dušo), so pravzaprav tujke tam, zato potencialno invazivne, buče so domačinke..............
Drgač pa, ne berem, seveda, da ne. ![]()
![]()
In srečno pot domov, kjer je izbruhnila pomlad in zjutraj je vremenko rekel, da vsaj 10 dni ni padavin na vidiku.
7. mar 2012 7:53
Ežoj, pozabil si napisti kako kaj s prehrano, saj mislim da si že uredil zdravje.
Res te je zanimivo brat.
Ampak doma je pa najlepše.
Srečno vrnitev ti želim.
irena66
7. mar 2012 8:17
Ognjič, čisto boš zbegala našega študenta, danes je 7. marec. No, saj ne bo nič narobe, če praznujemo 2 dni neprekinjeno?![]()
Ežoj, srečno pot domov!
rosie
7. mar 2012 8:43
rosie, sem popravila. V mislih sem pa imela, da bo 8. marec, ko se on spet javi, če seveda ne sreča tistih BBW.
Ognjič
7. mar 2012 8:59
tako brihten študent, pa ne pogrunta, da so žice protigolobna zaščita ![]()
Pa ne razume, da mi bi že komentiral, pa je težko, ker mu niti do kolen ne sežemo ![]()
Pa pohiti naj, v kurniku je kažin...(si mogu spet omenit najljubšo kulinaričarko, a ne
)
lp![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Suši z zelenjavnimi polpeti