Ali je danes kaj v zraku

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

31. jan 2012 15:40

zeta, pa imaš ti kakšnega cimra?

Glede unih ionov, nimate prav: naravni joni izpod vodopada lepo dišijo, umetni pa ne, pa umetni so nekam robati, preveč grobo obdelani, naravni so pa taki fini............... pa sigurno so še razlike, vendar se jih sedaj ne spomnem

ežoj

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

31. jan 2012 16:03

Rimljanka, tvoj citat: " Ampak, razlika v počutju ni posledica različnega delovanja ionov, ampak ostalih dejavnikov." Katerih? Marketinška razlaga, da je nakup ionizatorja odličen nakup za alergike, hipertonike, astmatike itd. pameten ravno zaradi obilnega sproščanja NEGATIVNIH ionov, ki potiskajo umazane, prašne delce iz ozračja, jih prisiljo, da padejo dol in tako poskrbijo za čist zrak. Govori se o par milijonih teh negativnih ionov. O tem sem govorila. Sama pa raje zračim, skrbim za čistočo in imam v glavnem v redu zrak. In se seveda strinjam, da je še od marskaterega dejavnika odvisno tvoje dobro počutje.

Koliko je verodostojen zapis na googlu pa naj vsak presodi sam. Enkrat bolj, drugič manj. Bom navedla samo par stavkov o solni lučki iz googla.

PODATKI O ARTIKLU

Solne luči so poleg tega, da so lepe in dekorativne tudi pravi vir naravnih negativnih ionov. V več sto metrskih globinah v poljskem rudniku nalomijo velike kose miljone let stare kamene soli.Oblikujejo jih v male in velike luči, ki pomagajo izboljševati mikroklimo v spalnicah, dnevnih sobah, pisarnah.

Sicer pa kogar zanima, naj vtipka " solna lučka" in lahko si prebere in si za svoje potrebe ustvari mnenje.

 

naor

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

31. jan 2012 16:05

Imam in mi daje dovolj svetlobe in topline, tako da zaenkrat shajamo še brez protidepresivnih in solnih lučk.

zeta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti