20. jan 2012 0:05
Mejačka, tisti srebrniček je luknjica za paro. Sicer pa bom tudi sama naredila tole jed prav ta vikend. Ne vem, če se pri nas dobi kocka z okusom po gobah. Ali katera ve? Mogoče pa bi dodala pol žličke gobovega koncentrata.
![]()
20. jan 2012 0:05
Mejačka, tisti srebrniček je luknjica za paro. Sicer pa bom tudi sama naredila tole jed prav ta vikend. Ne vem, če se pri nas dobi kocka z okusom po gobah. Ali katera ve? Mogoče pa bi dodala pol žličke gobovega koncentrata.
![]()
20. jan 2012 1:04
Ja obstajajo gobove kocke. Jih imam, so pa španske. Kupila sem jih pa najverjetneje v Sparu.![]()
20. jan 2012 1:27
Jaz kupim italijanskega.
http://www.dailydelisshop.nl/WebRoot/StoreNL2/Shops/618572
20. jan 2012 9:02
Naor, verjetno bom počasi potrebovala očala, kajne.![]()
Te kocke sem videla v trgovini za revne, saj veš, Eur....., verjetno pa bi si lahko pomagala tudi z gobovo juho iz vrečke.
mejačka
20. jan 2012 9:24
Mejačka, saj se res tako vidi, tudi sama ne bi vedela kaj je, če ne bi prebrala še mnenj pod receptom. Sicer pa vsem hvala za nasvet. ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako