Živijo,
ali mogoče kdo ve kje v Sloveniji ali bližini bi lahko dobila beljak v prahu? (po možnosti v neki normalni količini...)
Sem pregledala že povsod po internetu ampak brez uspeha...
Hvala za pomoč
Springrl
Živijo,
ali mogoče kdo ve kje v Sloveniji ali bližini bi lahko dobila beljak v prahu? (po možnosti v neki normalni količini...)
Sem pregledala že povsod po internetu ampak brez uspeha...
Hvala za pomoč
Springrl
17. jan 2012 11:56
v slo mogoče v kakšni trgovini s športno prehrano? v avstriji pa po mojem metro.
www.mojalbum.com/naredilaana
17. jan 2012 12:03
sem pokliči http://www.jata-emona.si/maloprodaja.html
www.mojalbum.com/naredilaana
17. jan 2012 13:02
v jato sem že klicala ampak nimajo...
bom malo pregledala trgovine s športno prehrano, hvala :)
Springrl
17. jan 2012 14:17
google pravi da ga imajo tu: http://www.kkagro.si/contact.aspx
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
17. jan 2012 15:52
tudi že poskusila ampak nisem dobila nikogar... ne na telefon, mail pa mi je napisalo da ne deluje...
Springrl
17. jan 2012 15:54
V kakšne namene boš uporabljala beljak v prahu?
rdkapica
17. jan 2012 16:25
za royal icing, brala sem namreč, da je veliko boljši za izdelavo zahtevnejših okraskov, če je narejen iz meringue powder - kar naj bi bilo isto kot slovenski beljak v prahu oziroma sušeni beljak...
Springrl
17. jan 2012 16:44
Nisem prepricana ce je res boljsi. Kot sem sama zasledila, ga raje uporabljajo ker pri njem ni nevarnosti salmonele.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
17. jan 2012 16:52
no ja, tudi to... v vsakem primeru bi rada poskusila, ampak moram najprej prah dobit hehe
Springrl
17. jan 2012 19:29
Meringue powder ni beljak v prahu. Ker ima se sladkor in "gum". In sportniki pisejo da so beljaki v prahu odvratni za jest
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Galette z zelenjavo