Kupim knjigo Ljubezen gre skozi želodec (Novak, Smej Novak) - prvo izdajo, ki je razprodana. Ravno tako kupim preostali dve knjigi istih avtorjev, če jih kdo ne potrebuje.
Hvala!
Lp, T
Kupim knjigo Ljubezen gre skozi želodec (Novak, Smej Novak) - prvo izdajo, ki je razprodana. Ravno tako kupim preostali dve knjigi istih avtorjev, če jih kdo ne potrebuje.
Hvala!
Lp, T
Tudi jaz kupim knjigo Ljubezen skozi želodec 1, če je komu odveč. Sem pa iz Ljubljane.
Ponudbe prosim na ZS, hvala.
tina mandarinaAli se mogoče dobi CD posnetke odaje Ljubezen skozi želodec? Tisto, se mi zdi, bi bilo še bolj uporabno.
kara
Prosim, če kdo ne potrebuje teh knjig Ljubezen skozi želodec 1,2,3 , če mi jih lahko kdo proda.
Tudi jaz kupim knjigo Ljubezen skozi želodec 1, če jo kdo ne potrebuje in jo želi prodati. Tudi knjigi Ljubezen skozi želodec 2 in Ljubezen skozi želodec 3 sta zaželjeni. od Valentine Smej Novak in Luka Novak
Sporočila na zs.
hvala že v naprej za vsa vaša sporočila
kf
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami