Študentski domovi : mestni log / rožna dolina

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

25. sep 2011 20:27

bannanna je napisal/a:

rimljanka, se je očitno od kar si študirala že kar nekaj spremenilo. veliko študentskih domov je skoraj lepših od povprečenega slovenskega hotela. 

Bo že tako, če tako praviš. Povprečnih slovenskih hotelov ne poznam, ker ne hodim vanje, pa v študentskem domu tudi nikoli nisem bila. Vsaj miru pa je v hotelih gotovo bistveno več, to pa najbrž drži. Ali se tudi tu motim?

Mene osebno najbolj moti to, da zelo veliko študentov NE MORE izbirati med raznimi študentskimi domovi v Ljubljani, ali kjerkoli pač študirajo. Iz preprostega razloga, ker sploh ne morejo priti do te možnosti. In marsikdo med njimi bi bil vesel mesta v katermkoli štuentskem domu.

 

rimljanka

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

25. sep 2011 20:52

No, srčno upam, da se je v študentskih domovih od naših časov naprej kaj spremenilo! Čeprav se tiste stvari iz rimljankinega zadnjega odstavka zanesljivo niso.... Je pa tudi res, da ni povsod taka kriza s študentskimi sobami kot v Ljubljani.

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti