Hr sim kartica

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

12. jul 2011 10:43

Cenjeni Sarabande  .

Tudi cenjeni kolega Ežoj, še vedno trdim, da v dveh tednih firma ne bo propadla, če nimaš dostopa do spleta. Ker če pa, potem bi pa itak in itak brez tega, da je njen lastnik na dopustu in nepovezan. Po nobeni o(b)pciji.

lp

hedonist

neznan uporabnik

12. jul 2011 10:53

Ne, po mojih podatkih, ker so te nizke cene modemov in tudi netbookov po 1 evro vezane na naročniško razmerje 24 mesecev. Se pravi,da moraš 24 mesecev plačevat naročnino in je naprava usb, netbook, telefon zakodirana na enega operaterja. Sicer se da to odkodirat, samo ne vem, če ima to smisel. Ker z odkodiranjem prekineš pogodbo in penali so malo previsoki.

 

Potem je res bolje kupiti na hrvaškem al kjerkoli pač že, njihov ključ. Spet pa je problem, če imaš prenosnik zaklenjen samo na enega ponudnika.

 

Če pa računalnika nimaš vezanega oz zaklenjenega pa ni problem. Takrat lahko vstaviš katerikoli sim oz podatkovno kartico, bilo kje se nahajaš. Hrvaško na hrvaškem, slovensko tukaj. Seveda v Nemčiji nemško itd.

 

Ponavadi ni problem glede cene klicev in sms. Ful požre prenos podatkov. In sedaj, ko so omejitve na 60eurov mesečno (ne vem, če že velja za Hrvaško), za 60 evrov kaj veliko podatkov ne morš prenest oz surfat po netu v tujini. 1GB prenesenih podatkov, če uporabljaš našo kartico za prenos podatkov košta od 500 evrov naprej.

 

Zato je bolje kupiti lokalno in lokalne pakete v državi kjer si. Drugač te jako boli glava, ko prideš domov.

 

 

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti