Ogled posočja

lojtra1  

član od: 26.1.2010

sporočila: 28

tema odprta - 30. apr 2011 12:57 | ogledi: 9.217 | odgovori: 7

V maju se odpravljamo za nekaj dni v posočje, pa bi rada da mi priporočite kaj kar je vredno ogleda.

lojtra1

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4552

30. apr 2011 14:13

, vse! Cela pot, od izvira do izliva!

Kja pa radi gledate?

lp

mzm

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

30. apr 2011 18:45

Malo več napiši kaj te zanima.

Boš imela kolo?Bi rada planinarila ali obiskovala zgodovinske znamenitosti?

Mogoče te zanimajo gostilne in ostala ponudba?

Vsekakor za začetek prioročam obisk TIC-ov.Ti so od Tolmina do Trente.Tam boš dobila veliko zanimivih in koristnih informacij,tako ustno kot tudi na prospektih.

Mogoče se zapelješ še v Rezijo,ali v Robidišče ter kraje ob Nadiži.

anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/

lojtra1  

član od: 26.1.2010

sporočila: 28

1. maj 2011 22:19

Zanima me okolica Tolmina, Kobarida, Bovca.

Kolesa ne bomo imeli s seboj, tako da bomo pešačili ali se vozili z avtom. Tako da me zanimajo izletniške točke, pa tudi kakšne zgodovinske znamenitosti.

lojtra1

kozamurnik

sporočila: 2311

2. maj 2011 5:31

Se strinjam s sergejem C. Navsezadnje je to kulinarični forum in ostali član( kdaj pa kdaj) prispevamo tudi kaj kulinaričnega ne samo vprašanja o izletih, nakupih ipd. Lepo prosim. murnik

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

2. maj 2011 8:35

Tolminska korita,....

Dolina reke Nadiže,slavni most čez reko,vas Robidišče

pohod na Kobariški Stol in ogled Planine Božce

Rezija

izvir reke Soče

Zapotoški slapovi,Kekčeva domačija,slapovi Plužna,Zadnja Trenta,Trenta,Matajur,Kanin,Krnsko jezero,Lepena,Nebesa,................

Planine pod Mangartom in sirarna pri Urbanu(ne vem,če je to točno ime sirarne,sirarju je ime Urban).

Res ti toplo priporočam obisk TIC-ov,ker boš tam dobila veliko koristnih napotkov.

Priporočam tudi dobro pohodno obutev.

anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/

andrea84  

član od: 23.11.2009

sporočila: 67

4. maj 2011 17:42

Splača se it pogledat tolminska korita, ki so res lepa, slap kozjak, kobariški muzej v Kobaridu, jezero na Mostu na Soči. Pešpot na Mengore je tud lep izlet. Drugače pa se gre iz v Bližini Bovca tud na Krnska jezera peš tam je tud zelo lepo. Stvari je res ogromno.

andrea84

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti