Rabim nasvet

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

21. apr 2011 22:47

Če znaš narediti torto, samo idej za njen izgled nimaš (?), si poglej fotoalbume naših članic (stana.r, pitončica, morska medvedka, nb, miia, GocaP...) in zagotovo boš našla kaj uporabnega.

tulka

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. apr 2011 9:26

Tule sem izvedela da:

- je kolegica poklica slaščičarka in da uživa pri delu

- da rada ustvarja

- da nima nobenih idej

Te trditve se med seboj pobijajo, oziroma ne zdržijo logičnega testa. Tu amaterski kuharčki (ki danes upamo, da bo testo za potico lepo vzhajalo) ne moremo ničesar storiti.

Vendelina jr.

neznan uporabnik

22. apr 2011 9:31

No, verjetno je torta že pečena, kolegica Pinkaponka al kako že, pa se je z druščino lepo nasmejala nam amaterčkom.

 

Naj ti bo, ker si še mlada in polna norij.

Lepo praznujte.

 

Multivitamin

 

 

multivitamin

pikapoka18  

član od: 1.9.2010

sporočila: 25

22. apr 2011 17:26

hm...vidim da sem nekatere spravila v slabo voljo..tega pa res nisem želela...ko sem prebirala vaše komentarje tega vam pa res ne bi blo treba pisat...in ne norčujem se iz vas niti ne vem kje ste to pobrali... in samo lepo sem vas prosila če bi mi kdo pomagal pri izbiranju.. no da ne bom spet koga užalila ali kaj bom samo napisala,da vseeno hvala vsem še posebej mamamiji,ker mi je dala link,druagče pa bom pogledala pod rubriku torte.. in torta še niti približno ni pečena,ker če se ti ne sanja kako in kaki izgled bi naredil nimaš nikjer začeti..je res da sem stara 18 let toda to ne pomeni da pa zdaj iz vas brijem norce,ki ste bolj izkušeni kod sama... in res se vsem globoko opravičujem,samo nasvet sem rabila...pri tem pa še enkrat hvala. če pa ima kdo še kakšno idejo je seveda dobrodošla. :)... vse želim en lep pozdrav :) pikapoka18

neznan uporabnik

22. apr 2011 18:25

Jao, pa kaj, če maš samo 18 let. Saj sem jih jaz tud mel. Pa ravno tako delal male in včeje p.....ije. Saj to je čisto vse okej. Noben, ti ni zameril. Mogoče smo se malo razjezili in to je tud vse. Daj se poveži s kako članico, ki rada peče torte. Jaz skoraj ne verjamem, da ti ne bo pomagala. Samo pogum in naprej.

 

 

Multi

multivitamin

pikapoka18  

član od: 1.9.2010

sporočila: 25

22. apr 2011 18:39

ne res si želim narediti kako novo zanimivo stvar... res se mi ne da vedno narediti okroglo torto ali pa če že kaj naj naredim gor...nimam pojma..no bom že kakšen način našla.... :) pikapoka18

rebecca  

član od: 19.3.2002

sporočila: 2739

22. apr 2011 18:42

Pikapoka, mislim da vecine nas nisi spravila v slabo voljo   le da si ne znamo najboljse predstavljati tvoje tezave, saj ima vecina izmed nas drugacen problem - toliko idej pa tako malo casa da bi vse to pripravili (in pojedli). Moj nasvet bi bil enostaven - pripravi tisto ki jo ima brat rad.

Ce bi rada pripravila nekaj posebnega, pa povej tako. Daj malo vec informacij od sebe. Kam pa prides, ce ti vsak od nas da link na eno ali vec tort, in po moznosti razlicnih.

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

pikapoka18  

član od: 1.9.2010

sporočila: 25

22. apr 2011 18:51

rebecca to ste pa dobro napisali :D... zdaj ste mi pa dali misliti heh... Rada bi pripravila čokoladno torto in pol sadne torte ( in svetli biskvit )... Bi ga navlažila.. Poizkusila bi se tudi da bi naredila kako tako torto da je malo alkohola notri vendar ne preveč ( če obstaja )... vendar ne bi delala kakih lutk naprimer nage ženske ne wem kako naj se izražim,vendar kaj za odraslega... da bi bilo nekje vmes..verjetno sem sedaj malo zakomplicirala zadevo,vendar vam res bolše ne znam napisati stvar... rada bi se izkazala v okraševanju tako da mi res lahko svetujete kaj zahtevnega,ki ti vzame malo časa... zelo bi bila vesela če bi dobila kake nove ideje nekje do 26.4.,ker 30.4 praznuje svoj 21.rojstni dan... ja tukaj najdeš res veliko izbire tort,ki so zelo lepe da ti kar padejo oči ven...zato se je res težko odločiti kaj bi si izbral... saj vas ne bi prosila za pomoč če bi se v naučili bolše krasiti, da bi si pridobili znanje... mislim pa da sem vsega zmožna,tako da kar pogumno mi napišite svoje ideje... lp.. pikapoka18

neznan uporabnik

22. apr 2011 19:02

Ajej, pol pa idi v sex shop,a kupi lutko ženske al moškega. Kar pač brat preferira in položi to v vrečko nekam. Al pa direkt na torto. Tud liter alkija lahko vliješ not, če se ravno mislite zaaj zmogla?devat do amena. Saj boš zmogla. Če nič drugega, kupi v trgovini oblate dvojne,smetano,kompot pa alko. Oblate namoči z mešanco kompotnega soka in alkota. Smetano zmiksaj. Sadje nalagaj na oblate. Ma, kot musaka al lazanja. Pol pa vse premaži s stepeno ssmetano.

 

Boš zaj zmogla?

 

Multi

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti