Graja - intervjuji

vedic  

član od: 20.4.2011

sporočila: 4

tema odprta - 21. apr 2011 4:58 | ogledi: 7.147 | odgovori: 4

Pozdravljeni,

Ker mi je tale HTML editorček blazno všeč (pohvala carju hekotu portala), napišem še eno grajo portala: Zadnji objavljen intervju je bil že skoraj leto dni nazaj! Kdo spi? :)

Drugače pa, Petra Matos, če tole bereš: na kulinariki se mi vidi samo ena (1) sekcija receptov, ki NI veganskega tipa... in sicer "Mesne Jedi". Ostalo zgleda vse užitno ... ok no, mogoč je še kak kit zaplaval med morsko hrano al pa ćevapćić na žar (nism še pogledow), sam to je itak le stvar čiščenja okolja. ;)

 

Lep pozdrav,

vedic

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

21. apr 2011 7:16

vedic,

dobro došel na kulinariko. Tukaj nas je nekaj, ki smo bolj počasne sorte in težje dojemamo, a bi bil tolk prijazen in nam tvoje pisanje mal prevedel v bolj razumljiv jezik.

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

21. apr 2011 7:26

vedic je napisal/a:

Drugače pa, Petra Matos, če tole bereš: na kulinariki se mi vidi samo ena (1) sekcija receptov, ki NI veganskega tipa... in sicer "Mesne Jedi". Ostalo zgleda vse užitno ... ok no, mogoč je še kak kit zaplaval med morsko hrano al pa ćevapćić na žar (nism še pogledow), sam to je itak le stvar čiščenja okolja. ;

In, če smem vprašati, kaj ima Petra Matos z recepti tule pri nas?

rimljanka

neznan uporabnik

21. apr 2011 8:00

Mogoče pa je Petra celo naša kolegica in ne vemo. Vsekakor sem pa blazno ponosen,če je v naši skupinici kuharčkov. Ni kaj. Kapa ji dol.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

21. apr 2011 8:12

ajoj, vediču sem pozabil voščit dobrodošlico. Se mi dozdeva vsejed pa blazno humoren, kar pa spet ni kar tako od muh. Torej dobrodošel med nami in čimveč zabave ter vsega koristnega.

 

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti