Si je morda kdo zapisal recept za solato s pečeno peso?
Suzi
Si je morda kdo zapisal recept za solato s pečeno peso?
Suzi
google ...
Ker ne vem, od kod naj bi si ta recept prepisala??? - knjiga, tv, revija???
Mamamia
mamamiaSuzanaz, tole ima Annabel na svoji strani: http://www.annabel-langbein.com/cooking/recipes/
Jaz jo delam pa takole: http://www.kulinarika.net/recepti/14203/solate/popecena
LP,
Ali je mogoče včeraj kdo gledal Kuhajmo po domače na Pop TV? Annabel Langbein? Si je mogoče kdo tudi zapisal recept za pripravo govedine s paradižnikovo omako? Pa tudi sladoled me zanima? In je pripravljen recept deliti z nami?
Preden sem si poiskala kaj za pisat, je bilo že 3/4 mimo ...
mijam
Jaz lahko napišem za sladoled:
3 jajca ločimo beljake od rumenjakov. Rumenjake stepemo z 5 žlicami sladkorja, prav tako beljake stepemo z 5 žlicami sladkorja. Posebej stepemo tudi smetano (nisem sigurna ampak mislim da je bila 1,5 skodelice). Vse skupaj združimo in ročno počasi in nežno vmešamo. Sedaj dodamo nesoljene pistacije,ribez namočen v likerju (mislim da je ona namočila v Amaretu) in maline. Vse skupaj zamrznemo.
Za govedino si pa nisem zapomnila. Mogoče ve katera druga in ti bo pomagala.
funy
funyHvala ti za tole. Sladoled sem si napol zapisala, ampak ne celega, zato hvala ti!
Še to me pa zanima, te mere, ki so v skodelicah - npr. smetana... kakšna mera naj bi to bila?
Sem pa prvič sedaj gledala to oddajo in mi je bila všeč. Naslednjič bom bolj pripravljena sedla pred TV
. Tudi vodilteljica mi je simpatična ![]()
mijam
Hvala ti za tole. Sladoled sem si napol zapisala, ampak ne celega, zato hvala ti!
Še to me pa zanima, te mere, ki so v skodelicah - npr. smetana... kakšna mera naj bi to bila?
Sem pa prvič sedaj gledala to oddajo in mi je bila všeč. Naslednjič bom bolj pripravljena sedla pred TV
. Tudi vodilteljica mi je simpatična ![]()
mijam
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Zelenjavna zloženka