Cheesecake
Saj zato pa je tudi toliko alergij, ker živimo že skoraj v sterilnem okolju. Preveč kemikalij za čiščenje, pranje. Se spomnim iz mladih let, ko je deklica iz naše hiše navalila na premog, ki so ga pripeljali za zimo. In praskala omet s hišein ga jedla. Mi smo se valjali po lužah in snegu, pa lizali trpotec in si ga limali na rano, če si se opraskal. Mogoče smo imeli kakšno glisto, pa se res ne spomnim, da bi bilo kaj hujšega. Zdaj je pa doba alergij pri vsej čistoči in skrbi za red.
Nolina torta iz sekret papirja je pa tudi meni povzročila napad smeha in bi Jerneja prosila za kakšen dodatek v obliki smeška za take priložnosti.![]()
![]()
torto iz wc rolic imamo tudi v nasi bazi: http://www.kulinarika.net/recepti/4636/sladice/torta-iz
ampak tej tiste eko niso nic podobne ![]()
http://www.ringaraja.net/clanek/eko-torta_1318.html?pa
Ja, jaz bi tudi rekla, da je tisti nolin zapis o torti iz sekret papirja izjava leta, tako je zgovorna. No, na nolo se itak lahko zanesemo ..
Sem pa tudi jaz za smeška "da se po tleh valjaš od smeha". Bojan, na delo torej!
Mamamia
mamamia| nola je napisal/a: | ||||
Ja torta iz sekret papirja je pa hudo slavnostno sporočilo. Pa rajši posredujte še eno,mogoče niti ne tako slabo sporočilo, namreč, da služba/šola/vrtec ni družba in povabite tiste, ki želijo slaviti z vami (ne boste verjeli, ampak to niti v vrtcu niso čisto vsi) in tiste, s katerimi želite praznovati, kam drugam.
|
Joj, nimam pojma, zakaj si se spravila name. Nikjer nisem napisala, da sem navdušena nad torto iz wc rolic (mimogrede, niso cele wc rolce ampak tulci, ki so pobarvani), je pa posebna stvar in otroci so se nanjo navadili. Moja otroka se na vseh rojstnih dnevih (svojih in drugih) bašeta s tortami, pri nas smo eko samo toliko, kolikor ločujemo odpadke v 3 različne kante, ker jih pač imamo pred hišo. Potem pa se že skoraj konča.
Lp, AsjaJe že prav, da ločujete odpadke in tudi sicer skrbite za naravo po svojih močeh. To nima zveze s torto iz sekret papirja! In če me notranji glas ne vara, se Nola ni spravila nate!![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

French toast s sadjem