Vaše mnenje

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

28. mar 2011 18:49

Čakajte no malo, prosim. Predvsem ne vem, zakaj bi a priori nekomu pripisovali slabe namene, njemu, da ni resen, njej, da ljubosumno vohlja za njim na vsakem koraku. Lahko na, lahko ne, saj mi tega ne moremo vedeti. Kaj pa, če je stvar taka, da vsak zase že resno mislita, ampak so njune predstave o tem, kaj je to resno, popolnoma različne? To je nekaj povsem normalnega, saj človek pri 30+ takole čisto od včeraj tudi ni več, je verjetno že kaj sprobal tudi po partnerski plati in predvsem si je v glavi zarisal nekakšen mušter, kako naj bi po njegovem taka resna zveza zgledala. Zato bi predlagala, da preden treskata z vrati, lijeta solze in pakirata kufre, najprej sedeta skupaj in si zaupata, kaj si sploh vsak od vaju predstavlja pod "resno" zvezo in kaj je za to pripravljen narediti. Pa seveda, kaj pričakujeta eden od drugega. Seveda tukaj "jaz sem zate pripravljena pustiti čisto vse, ti pa meni takole vračaš" ni najboljši pristop. Predvsem trezno glavo in brez čustvenih izbruhov, nikar se take diskusije ne lotevaj, če te daje PMS. Saj je čisto možno, da on v zooskanju ne vidi nič slabega, recimo, da je to zanj kot gledanje izložb, ko te čaka za v kino (pustimo zdaj ob strani, kaj pomeni, če ženska gleda izložbe s čevlji.....) in če mu boš povedala, da te to moti, bo rekel OK, pa ne bom več, saj je tako ali tako brez zveze. Lahko pa seveda misli povsem drugače in če je fer možak, ti bo to tudi povedal. Potem še vedno lahko spokaš in greš, ni pa razloga, da bi to delala vnapej, če se imata v redu - še sploh pa ne, ne da bi to stvar prej z njim razčistila. Ampak ko bosta razčistila in če bodo tudi potem vajini bregovi predaleč narazen, pa le pakiraj. Nič ni slabšega za samozavest kot vztrajati v zvezi, v kateri se neprestano počutiš izigrana. Sonja

Ancica66  

član od: 28.3.2011

sporočila: 4

28. mar 2011 19:51

Ojojoj, vidim da sem sprožila številne obsodbe in napade. Že res, da sem bila pripravljena na vse, toda nekaj jih je pa resnično preseglo meje... Ključna zadeva tule ni ne moje izigravanje žrtve, ker tega nikakor ne počnem, ne ljubosumje in posesivnost ter s tem povezana špijonaža, ki ste mi jo prisodili. Tudi samo "seciranje" odnosa ni bil namen. Ne gre za nič od tega. Vprašanje se je le glasilo, kakšnega mnenja ste, do kje sega igra s čustvi sočloveka pri teh letih. In kaj pomeni predajanje in čemu trud, če ni perspektive? Pri teh letih bi bilo najbolj elegantno povedati, da to ni to. Brez zamere. Bilo je lepo dokler je trajalo... Ne vidim razloga zakaj bi se trudil okoli mene in me zasipaval z vsemi pozornostmi, a na drugi strani iskal nekaj "boljšega". Le vaše splošno mnenje glede tega bi želela. Hvala, Ana Ancica66

neznan uporabnik

28. mar 2011 20:12

Pa saj še vedno traja. Daj obdrži ga, če ga maš rada. Pa vse vloži v to. Ti bo vrnil,če ma on tebe tudi.

In jaz res ne vidim zakaj te ne bi on mel rad, če ti vse pri lubem bogu nudi. Kaj vraga tuliš???

 

Če ga nimaš rada in on tebe ne, spakiraj pa idi. DEFINITVNO.

 

Če se bosta ljubila strastno nocoj al jutri pa daj malo razmisli.

Brez,da bi te jaz seciral. Pa daj se odloči enkrat kaj hočeš. Al njega al neodvisnost. Ker, daj se zavedat,da boš težko našla moškega al žensko danes, ki ti bodo zvesti do groba.

Tako kot ti izživljaš frustracije tukaj, jih mogoče on na porn straneh pa po smsih. Pa kaj nas postavljaš v vlogo sodnikov in sodniv v tvojem primeru, če se sama nisi sposobna zmenit s partnerjem pri kterem živiš, pa spiš v njegovi postli, pa verjetno še kaj drugega intimnega počneta.

 

 

Multivitamin

multivitamin

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4526

28. mar 2011 20:15

Ancica66 je napisal/a:
Vprašanje se je le glasilo, kakšnega mnenja ste, do kje sega igra s čustvi sočloveka pri teh letih.

Ancica66

Joj, Ancica, ko boš razumela, da nikoli, pri "nobenih letih", lahko nadaljujemo...

lp

mzm

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 20:21

Se strinjam z miš. Po tistem, kar sem jaz doživela, to pač ni odvisno od let, ampak od karakterja. Nekateri delajo to celo življenje, nekateri nikoli. Razlogi? Obstaja n-razlogov za to, ampak ker pač nisem doktor psihologije, ne bom razpredala o tem.

 

Ne morem drugače odgovoriti kot z vprašanjem-zakaj ne vprašaš njega? Ne glede na to, kakšno je "naše" menenje, kaj ti bo to konec koncev koristilo? Samo on ti lahko pove, kaj in zakaj počne in samo njegova razlaga ti lahko nekaj razjasni (ali pa tudi ne).

JJ

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

28. mar 2011 20:22

Ženska, pa kaj bi rada? Naše mnenje? Tega si dobila. Takle "...sem bila pripravljena na vse, ampak tole je presegalo vse meje...." pa - mili bogec, če v vajini zvezi take zganjaš, potem bi morali njemu svetovat, naj ti spakira kufre. Čimprej. Ti se pa mirno kujaj dalje. Lep pozdrav, Sonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

28. mar 2011 20:23

Točno. S čustvi se nikdar ne igramo, ne glede na leta. Tudi v razmerjih sem za pošteno igro.

Ko govoriš o predajanju - kdo se komu predaja v tej neperspektivni igri? Če imaš ti občutek, da se predajaš, a ni perspektive, zakaj potem to sploh še počneš? Predajanje ima smisel, če si povsem zadovoljen z nečim in se sploh ne sprašuješ, zakaj se predajaš.  A vse to  je subjektivno, nobenemu ne vidiš v glavo.Včasih vidimo in doživljamo to, kar želimo videti, ne pa kaj nekdo dejsnko počne.

Zato sem ti rekla: najprej odkrit pogovor sama s seboj, potem pa še z njim.

Kakorkoli, če ni za bit', je pa za it.

Moja dobra prijateljica mi je nekoč rekla: Kvalitetno razmerje je tisto, v katerem se oba zavedata, da lahko drug drugega izgbubita, in potem drug drugega razvajata in ravnata tako, da se to ne bi zgodilo.

Misli pa predvsem nase.

Mamamia

mamamia

neznan uporabnik

28. mar 2011 20:24

Prepucavanje s čustvi sočloveka pa v skrajnih primerih pelje do naklepnega umora. Kaj si to želela slišat?

To lahko pripelje do tega. Če se rad igraš s čustvi. Daj se PROSIM TE LEPO  zberi.

 

Lepo te prosim Ančica,da se zberi.

 

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti