Vaše mnenje

neznan uporabnik

28. mar 2011 17:01

Hehe Janis,dobra si. Ma jaz razmišlaj in razmišljam. Me vse to malo pelje v ono smer, da bi Ančica zelo rada slišala potrditev,da je to okej.

Saj vendar ma dobrega tipa, on ma okej službo,stanovanje,lušn je baje tud. Skratka perfect match. Pol pa je tak poreden,da mu je dolgčas pa peca. Ona pa preverja lojalnost. Mogoče pa on namerno peca, da bi videl, koliko mu zaupa. Ali mu skrivaj brska po zgodovini interneta, še huje po telefonu sms, ko se on tušira al je pač odsoten. Ker jaz bi se vprašal mogoče, koliko je on tebi brskal po tvojem telefonu. Ne glede na sms in njih vsebino? Ali ima mogoče občutek,da si posesivna? Ljubosumna izven mej normale?

 

Ker je tako,da praviš kako je vse super. Samo moti te to brskanje njegovo. Kaj pa, če ma fetiš na to? Saj ni nujno,da vsako internetno pecanje pomeni tudi dejansko varanje. Lahko,da ga pač to rajca. In ne boš verjela, če se sama malo sprehodiš po teh straneh, kaj vse ljudi rajca. Pa nikol ponavadi ne pride do dejanj. Včasih so ble revije, danes je internet. Je pa skrajno nefer do partnerja,da brskaš po njegovi pošti. Če že to počneš mu povej kaj si naredila. In mene prav zanima, kako bo reagiral.

Zvestoba se žal dobesedno ne deli do groba. Kaj ti nikol nisi kakega opazovala kje v prisotnosti partnerja? Čist resno. Nikdar? In si kaj pohotnega mislila poleg?

 

Multivitamin

multivitamin

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

28. mar 2011 17:15

Drago dekle, vprašaj se, kaj čutiš do njega ali kaj ti pomeni in če je vredno se truditi za njegovo naklonjenost. Njegovo stanovanje, darilca in izleti ti dajejo lažen občutek varnosti, ki pa to ni , zato ga preverjaš. Nič nisem zasledila besede ljubezen ali simpatija, vse nekam brez čustev, kar pa si jaz ne predstavljam neke zveze. Dobro izprašaj sebe, kaj ti pričakuješ in ali ti je sposoben to tudi nuditi,ne mislim samo materjalno franciska

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 17:28

Ancica66 je napisal/a:
...Sprejel me je v svoj dom in tam prebivava večino časa. Vendar pa sem nehote odkrila, da preko spleta išče poznanstva... Pod pretvezo, da je samski, išče partnerico za resno zvezo....

Lp,

Ana

Ancica66

 

Multi, izhajam iz tega, kar sem prebrala. In verjamem, lahko se to zgodi nehote. Tudi meni bi se to lahko zgodilo, ko sem hotela it pri fantu na mail (bila sem pri njemu in sem hotela pogledati, če sem dobila kakšno pošto) in se mi je avtomatično, ko sem odprla stran, odprl njegov račun, ker je imel v nastavitvah, da se ime in geslo shranita. Sicer, če počneš kaj "prepovedanega", ponavadi skrbno skrivaš, ampak... tudi najboljšim se lahko zgodi

JJ

neznan uporabnik

28. mar 2011 17:33

Jaz sem vmes malo spremenil mnenje. On njej dejansko vse nudi, ona ga pa preverja. In, če maš špijona v bajti,da prdnit ne moreš, greš pač na internet iskat drugo priliko. Al naj si moški še na wc, ko gre kakat nese telefon,da ne bo kdo štoral po smsih. Saj je napisala,da ji namenja vse. Še bivanje poleg. Ona pa sumi. Kaj maš sumit,če ti vse da al ti je dal, ti pa štoraš po njegovi pošti in smsih. Najverjetneje se te je naveličal. Zarad tega se pogovori z njim al pa idi preden te bo vrgel ven.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

28. mar 2011 17:44

Vem Janis. Samo o vsem se da pogovorit. Posebaj pr 30+. Se vsede za mizo, prej se zbere pogum in se pove kaj koga muči. In se malo lahko skrega, povedo se mnenja, želje,predstave. Partnerji se morajo pogovarjati. Mogoče bi on rad nekaj, kar mu ona ne nudi. Pa se pač rajca prek neta pa naskrivaj masturbira.

Mislim, ni vse tak strašno hudo, če se znaš določene zadeve zmenit. Ona lahko njemu pove odkrito kaj jo moti, on pa njej. In se potem vidi, kako bosta zadevo furala naprej. Sem đel brat uvodno 10 krat. Pa sem pogruntal,da je malo preveč vprašanj odprtih.

 

Veš,ko so kake biserne al diamantne poroke, ponavadi oba povesta, da je treba ogromno potrpljenja.

Prevedeno to pomeni,da se pač včasih zamiži na eno oko al obe. Pa ni važno al miži ženska al moški al oba. Cilj so imeli vedno taki. Cilj je bil pa ohranit kar je bilo narejenega. To vedno ni prav. Zarad tega pa ima vsak možnost kadarkoli prekiniti.

 

 

Multivitamin

multivitamin

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 17:56

Hmmmm, multi, tvoja predvidevanja mogoče niso napačna, ampak za to imamo vsekakor premalo informacij. Sumim, da se vsak nagiba v tisto smer, kamor ga vlečejo izkušnje. Ti imaš torej občutek, da ga ančica ne zadovoljuje in mu teži na vsakem koraku, jaz pa, da jo on zasipava z darili in ne vem še čem, samo da bi jo preslepil. To več pove o nama, kot o ančici in njenem, se ti ne zdi.

 

Ne zdi se mi pa fer tvoje namigovanje na to, da naj bo tiho, ker ji nudi finančno ugodje. Vsaj tako sem te jaz razumela.

 

"Samo o vsem se da pogovorit. Posebaj pr 30+. Se vsede za mizo, prej se zbere pogum in se pove kaj koga muči. In se malo lahko skrega, povedo se mnenja, želje,predstave. Partnerji se morajo pogovarjati. Mogoče bi on rad nekaj, kar mu ona ne nudi. Pa se pač rajca prek neta pa naskrivaj masturbira.Mislim, ni vse tak strašno hudo, če se znaš določene zadeve zmenit. Ona lahko njemu pove odkrito kaj jo moti, on pa njej. In se potem vidi, kako bosta zadevo furala naprej."

 

Ja, se popolnoma strinjam, ampak očitno ta njen dečko nima toliko poguma (pri 30+), da bi ji priznal, da bi on rad nekaj drugega itd. Zakaj bi morala potem ona iz njega vlečt. Zame je to prevara, pa obrni kakorkoli. Če ne bi bila, zakaj bi to skrival?

 

JJ

neznan uporabnik

28. mar 2011 18:10

Ne vem Janis. Jaz samo predvidevam. Samo pišem kar se meni zdi verjetno. Lahko,da se kapitalno motim.

Vsekakor pa se z branjem smsjev na tujih telefonih brez dovoljenja lastnika, ne strinjam. In nič me ne bo prepričalo,da nekdo tako pač vzame tuj telefon v roke in gre na meni sms sporočil in jih prebere.

Potem, če že to narediš, poveš partnerju ali komurkoli že,da si bral njene al njegove sms. To je zame zrelo. Vsekakor pa ni zrelo it nekam, se zavedat kaj si naredil in vseobče občinstvo spraševat kaj naj narediš.

Če je kdo sposoben skrivaj brati pošto, tudi,če je partnerjevo geslo registrirano, lahko predal zapreš ne? Ali ga je treba odpreti in brati? Imaš vse možnosti, če si na tujem računalniku zapreti pošto, brez branja.

 

In nato pač brskati naprej po tistem, kar te zanima.

 

Multivitamin

multivitamin

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 18:21

multivitamin je napisal/a:

Če je kdo sposoben skrivaj brati pošto, tudi,če je partnerjevo geslo registrirano, lahko predal zapreš ne? Ali ga je treba odpreti in brati? Imaš vse možnosti, če si na tujem računalniku zapreti pošto, brez branja.

 

In nato pač brskati naprej po tistem, kar te zanima.

 

Multivitamin



multivitamin

 

Ja, lahko, ampak če se ti avtomatično odpre predal in zagledaš pošto, poslano s strani, ki je namenjena zmenkarijam (da ne bom delala reklame), te zbode v oči. Sigurno. Ne bi šla brat, ampak ne bi pa zaprla in se delala, da ni nič, ampak bi vprašala, kaj je to.

JJ

neznan uporabnik

28. mar 2011 18:29

Pa saj to govorim cel čas. Zakaj Ančica ne vpraša kaj je to bilo partnerja. Brez predhodnega branja. Pa vohunjenja po sms predalih. Nisem jaz njen dragi, niti ti. Ona bo pač morala to z dragim se pogovoriti.

A je to smiseln nasvet al ni?

 

Multivitamin

multivitamin

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

28. mar 2011 18:37

Je smiseln

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti