| pozejdon je napisal/a: |
| Masters, oprosti, ampak zakej ne bi, pozejdon |

Pekoča paradižnikova juha
| pozejdon je napisal/a: |
| Masters, oprosti, ampak zakej ne bi, pozejdon |
| marec je napisal/a: |
| Jaz se popolnoma strinjam da ... marec |
Ocena, ali nekaj škodi ali ne, ni stvar mnenja, strinjanja ali verovanja, ampak mora biti osnovana na znanstvenih predpostavkah, ki morajo biti dokazane ali vsaj razumsko verjetne...
Zato me pa zanima članek o škodljivosti aspartama v eni žvečilki.![]()
Sicer se pa strinjam
, da otrokom in odraslim škodi prevelika količina xxxxxx - ne samo zato, ker jih pojedo, ampak tudi zaradi tistega, česar zato ne pojedo (npr. umetne pijače ali obarvani bonboni so lahko neškodljivi, ampak če bi namesto njih popili naravni sok ali pojedli jagodo, bi s tem dobili veliko več koristnih snovi).
No, mene vedno spravi v cinično dobro voljo, ko slišim, da za nekaj škodljivost ni dokazana. Ja seveda ni, če ni nihče dokazoval, a ne? Oziroma je dokazoval tako na šmufu kot recimo DDT. Na drugi strani me v podobno voljo spravijo razni apokaliptični preroki nz banalnimi konstrukti.
Dejanko me pa iritira, ker eni in drugi meglijo in ribarijo v kalnem.
SergejSelotejp, bože mili ... ![]()
![]()
| Sergej C je napisal/a: |
No, mene vedno spravi v cinično dobro voljo, ko slišim, da za nekaj škodljivost ni dokazana. Ja seveda ni, če ni nihče dokazoval, a ne? Oziroma je dokazoval tako na šmufu kot recimo DDT. Na drugi strani me v podobno voljo spravijo razni apokaliptični preroki nz banalnimi konstrukti. Dejanko me pa iritira, ker eni in drugi meglijo in ribarijo v kalnem. Sergej |
| selotejp je napisal/a: | ||
Lupca muja čb mela rs tist ceglc is kemije tega neb n vlk zvon ubešala. jih j kr neki tl k ga majo n vč pudruočjih pa so tih. pa puol za "vem" bi dala vejco - en z ceglcam b ž muogu vejdit d tm stuji. selotejp |
Selotejp, lepo prosim, a bi šlo po slovensko?
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pekoča paradižnikova juha

Kavna torta (Coffee cake )