Kaj danes za zajtrk

Domača pira/graham baguetta, domača skuta, domača kutinova čežana, domača marelična marmelada, vrč seka bele kave.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Po delovni noči samo kava z veliko smetane, malo kasneje pa še jajček na oko s poprovo štručko in kefir

Vrana

kruh z maslom in češpljevo marmelado, zraven pa kompot iz rabarbare in jabolk (vse domače )

Zuckerfee

Jaz si skuham ovesnih kosmičev v naprej za trikrat približno... Če jih ne porabim, jih spečem v kruhu.

Skuham jih v vodi in posoljene. Zjutraj jih pogrejem v mikrovalovki, zraven pa pojem zvečer pripravljen šejk iz jagod in jogurta, včasih še s skuto.

Zadnje čase pa jem to - en toast, ki ga imam v zmrzovalniku odtajam ian minimum v toasterju in ga pomočim v jajce. Mora popit celo jajce. To spečem na kokosovem olju na keramični posodi. Kot šnita, samo porabim celo jajce. Zraven popijem sadni šejk - pripravljen dan prej.

Včasih pa stisnjene pomaranče, pozimi.

xxs

Danes nič, z izjemo

jutri pa hrenovka z gorčico in poprovo štručko, v trdo kuhano jajce z obilo majoneze, nekaj listov solate, veliko in kefir

Vrana

Frape iz melone in grškega jogurta, mate čaj.

Tinky Binky

Ovseni kosmiči (preliti z vročo vodo, da se zmehčajo) z mrzlim mlekom, cimetom in javorjevim sirup. 

Za jutri pa upam da mango dozori - mango, kivi, prepečenec z marmelado in kava.

luccka

Danes žlica muslija s chia semeni, mal otrobov in jogurtom, popečen polnoz.kruhek z maslom in kava

tabu

Ovseni kosmiči s chia semeni, goji jagodami in malo kakava...vse skupaj prelito z mlekom

Bojanca

Prosena kaša z rozinami, suhimi figami in suhimi slivami. Pa še žličko medu sem dodala

Cinnamon Stick

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti