Za prebujanje 1 limona z 2dl top
le vode, nato pa 1 palačinka z domačo marmelado in seveda kava. ![]()
Dragi pa 2 kosa domačega rženega
namazan z maslom in pistacijevim namazom ter ![]()
Lepo nedeljo vsem
marec
Za prebujanje 1 limona z 2dl top
le vode, nato pa 1 palačinka z domačo marmelado in seveda kava. ![]()
Dragi pa 2 kosa domačega rženega
namazan z maslom in pistacijevim namazom ter ![]()
Lepo nedeljo vsem
marec
Malica pozna (ob dvanajstih): corn flakes z jogurtom, pred tem pa že dve kavici, čaj, misli ploščica
majaosvčeraj skleda mandarin
danes: verjetno 1. v življenju mango
sem brala kolk je zdrav in evo navali narode hehe ... čeprav sem v dvomih kolk je res zdrav tale moj iz Mercatorja..... eh, za prvo silo bo moral bit tud ta
Ovseni kosmiči z ovsenim mlekom, borovnicami in jogurtom ![]()
Müsli z lanenim semenom in mletim prosom in kefir.
Tinky BinkyNamočeni in kuhani ovseni kosmiči z malo medu. Zraven pa pirin kruh, pomakan v kuhano maslo.
Klasika + kos skutine torte + čvrsti jogurt z dodatkom mletih lanenih samen, 1 posušene domače fige, ter ingverja!
NJAAAAAAAAAAM!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Navadni jogurt s pirinimi kosmiči, muslijem, lanenim semenom, chio in goji jagodami. Pa še žličica medu po vrhu![]()
Ajdova kaša z domačo slivovo marmelado, pa v mleku, pa v beli kavi, pa v jogurtu, pa z jabolki & cimetom...
Veliko kaše je skratka šlo ta teden...![]()
![]()
![]()
opečen kruh, margarina, med, čaj
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Jernejev zelenjavni curry