| mali kuhar je napisal/a: |
danes: sadna kupa brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
|

Marmorni kolač
| mali kuhar je napisal/a: |
danes: sadna kupa brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
|
Ena svetovna popotnica me je naučila, da ko v L Am ostaneš brez denarja, najlažje preživiš ob banana sendviču: dva kosa najcenejšega kruha ter vmes banana in en stisk iz tube kondenziranega mleka. Moram priznati, da sploh ne gre za slabo kombinacijo.
interesantno tulka...
Hja, rajši ne bom. Ta teden sem PONOVNO ZALJUBLJEN v svojo klasiko in v 99% ostaja enaka, le v kombiniranju variira. Danes sem namočil ržene kosmiče v mešanico pravega presnega kakava na vodni osnovi + jogurta. Zelo dobro. Ker je grenki se ga kar težko pije, a v kombinaciji z narezanimi suhimi figami, VELIKO jabolko, sladkimi klementinami je to prava POEZIJA!
Velja omeniti včerajšnji zajtrk (sicer so pač dolgočasno običajni): dimljen postvrji file in kruh s filadefijo. ![]()
danes: kosmiči z mlekom
mali kuharPšenični otrobi, jogurt, kaki, mandarina ... potreseno z grenkim kakavom ... ![]()
Včeraj: ajdovi žganci in bela kava ![]()
Skuta s podloženim sadjem, dva polnozrnata keksa
Cinnamon StickMandarina, kivi,
ržen kruh, maslo, marmelada, kava
tabudane: umešana jajca s papriko in čebulo
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Pica zvitki