Kaj danes za zajtrk

danes samo kruh pa mleko

mali kuhar

Sporočilo je spremenil(a) mali kuhar dne 13.okt 2012 13:58

Sveže pečena, dvignjena pri peku ob 4.00, makova pletenka. Na eno polovico fr.slano maslo, kurja prsa, in dimljen poltrdi sir v kombinaciji s kislo kumarco.
Na drugi polovici pa polnjena hamburger klobasa, domač kozji sir (uvožen z placa oz. tržnice) ter malo vloženega feferončka. Kot predjed pa še zadnji košček dimljenega kozjega sira. Za štart v slasten zajtrk 

Seveda ni manjkala VELIKA ŠALCA slastne SEKVE z domačim mlekecom!

In ja, PONOVNO po 1 TEDNU oborožen z novo kilico TINJSKE SKUTE od moje TETE SKUTE 
Ponovno je naredila meni tako ljubo SUHO KOT POPER EDICIJO....njaaaaamsk (kot bi rekel moj v.d. sin iz Zagreba)

Jutri: Rahlo nadaljevanje praznovanje roj.dneva in zatorej povabilo MAMAN in PAPAN v nam najljubši le caffe na VELIKO BELO KAFO, za očeta KAKAV ter 3 sveže pečene maslene francoske rogljičke od mojega najljubšega peka. Garantiram vam, da so to croissanti kot se šika. Sicer so BALKANSKE velikosti a tako krhki in tako prelepo zaviti in pečeni, da je joj...skoraj francoski

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

gres s čokolado:)

majaos

danes: ovsena kaša kuhana v mleku z banano in kakavom

mali kuhar

Mala šalca moje omiljene klasike s PONOVNO PERFEKTNO SUHO SKUTO ter domačimi sušenimi malimi figami.
Kasneje pa sledi roj. dnevni zajtrk ob slastni veliki kafici...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: palačinke z medom

mali kuhar

danes; prepečenec in kava

mali kuhar

Hjooo, danes pa je bil zajtrk, katerega sem si poklonil za roj.dan. 
Veliki pladenj, na njem pa: 
1.Prekajen vrat
2.Polnjena Hamburgerca
3.Kmečki pršut Handl, top kvaliteta
4. Pečena šunka v mrež
5.Vratina Emona MDK

Zraven pa domači polmehki kravji sir iz Hrvaške, ter v hrastovem dimu staran mehki sirček.

Sveža fr. štruca pa za spremljavo ter šalca SEKE...

vse najboljse!!! 

Moj zajtrk: ajdova kasa skuhana na mleku , z jabolki in cimetom

MB, upam da si si vzel dovolj časa za današnji zajtrk, vidim da izbor je bil pester :)

Jaz danes bananin šejk z jogurtom in ovsenimi kosmiči.

aby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti