danes: kruh z marmelado, mleko
mali kuhar
Sladki greh
danes: kruh z marmelado, mleko
mali kuharAjdove palačinke namazane skuto,bela kava.
polarbearPolnozrnate bananino-jogurtove palačinke, zame s svežimi datlji in nektarino, za mojega pa z nutello.
Ninja24Mlečni močnik
linolinaVčeraj:
Klasika z jogurtom (in še vedno brez DOMAČE skute...samo še 1 dan...1 DAN!!!)![]()
![]()
![]()
Danes:
Klasika (KONČNOOOOOOO
. Tetka SKUTA![]()
mi je dala NAJLEPŠE DARILO po doooolgem času!! PERFEKTNO SUHO, rahlo sladko DOMAČO SKUTO![]()
![]()
!! Jeeej, sem vesel da je z morja! Nisem več jezen na njo :>) in kos domačega bananinega kruha s popečenim sezamom vmešanim v topli sladkorni limonin zos ter prelit čez kruh.![]()
danes.mlečni riž s cimetom
mali kuharmali kuhar: Perfektno! Že dalj časa ga planiram za zajtrk. Verjetno bo v soboto, kajti drugi dnevi so že splanirani ![]()
Jutri pa se napoveduje takšen gurm. zajtrk, da bi bil skoraj konkurenca jedilniku LUDVIKA XVI :D
Danes bil v nabavi: 3 različne suhe mesnine, domača skuta, domač kruh, doma pa še zaloga sirov (pri meni vedno min 3. različni siri, ker obožujem sire!), zraven pa žitna kafica probably
Bela kava, domač kruh, skuta, sveže nabrane maline.
danes: slivovi cmoki
mali kuharSkuta pomešana z narezanimi suhimi hruškami in pestjo narezanih lešnikov.
polarbearKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Pecivo iz bučk