Kaj danes za zajtrk

Elaphus, mi je kar zadišalo po baziliki. Kje se jo dobi? Zame danes samo metin čaj, včerajšnji krof za zajtrk mi je naredil prebavnega vraga in pol :(

Andrejka, v Lidlu .

lp

cervus
Kosmiči z mlekom,skodelico prave kave. Milži

Mlečni gris za mene in sinčka,on si je  posipal kakv gor,mož pa črn kruh z maslom in medom, neskafe z pol vode in pol mleka,nesladkan.

tejčika
Elaphus tale zajtrk na fotografiji je videti slasten! Jaz sem danes imela za zajtrk kruh, skuto s smetano in semenkami ter kavo z mlekom. pozejdon
Rezina kruha, skuta, bela kava. daga
Kifeljčki s sirom in jogurt. breskva
MMM, breskva, kakšni fajn rogljički! Pri nas je bil denes pustni zajtrk: domači krofi (od včeraj), jaz zraven kavo, ostali pa jogurt. Tudi meni je tema všeč, včasih iščeš ideje in pride prav.
Jaz pa čez teden košček kruha z maslom in medom ali marmelado, kozarec mleka ( kavo potem, v službi ), obvezno pa najprej stisnjen sok iz pomaranč - naredim za vse, ki spijo doma. Oh, vikendi so pa moje veselje. Vprašam, kaj bi in potem so to jajčka ( v mehko, umešana, na oko...) ali mlečni gres ali močnik, ob nedeljah pa dostikrat palačinke z domačo skuto, ki jo kupiva na lj.tržnici... in vsaj dvakrat dopodne velik lonćek pravega čaja z oblačkom mleka. In seveda pomaranni sok ( najprej). Zajtrki so najlepši čas dneva ob sobotah in nedeljah in komaj čakam, da bo spet toplo, ko si jih bomo (ali bova) privoščili na vrtu in bodo trajali najmanj 1 uro... Pa lep začetek tedna in dobre zajtrke želim. anaboleyn
banana in suhe slive, zmiksane s sojinim mlekom in cimetom Avena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti