14. jul 2016 8:17
feta, sirni namaz, dimljena šarenka in sezonski dodatki :)

14. jul 2016 8:17
feta, sirni namaz, dimljena šarenka in sezonski dodatki :)

15. jul 2016 8:07
Popečene kajzerce, maslo, drobnjak, kurkuma, muškatni orešček in voda s polovico limete.
29. jul 2016 11:50
Klasično kosmiči :)
anjabe
12. avg 2016 12:39
Jaz pa čez teden zajtrkujem kar kakšen smoothi, banane, žlica ovsenih, gozdni sadeži ali jagode,.. zalijem z riževo-kokosovim mlekom ali navadnim, jogurtom,..
Občasno skuham jajce v trdo in ga začinim s soljo in kajenskim poprom (čez vikend tudi česen), pojem z 2 rezinama polnozrnatega toasta,..
Zelo redko pa čokoladni ali marmeladni rogljiček :)) skupaj z belo kavo.
Čez vikend pa nama naredim tako, družinsko, kot sva oba vajena: pogrnjena miza, maslo, kruh, marmelada, pašteta, kakšna salama, nutela, sadni čaj in kava. Uživancija, da poješ v miru in se ti potem nikamor ne mudi.. :)
"Sam da je sladk pa kofe!"
19. sep 2016 10:05
Zadnje čase zelo pogosto kislo mleko in kos kruha (ajdov z orehi, pirin, koruzni..) z slivovo marmelado. Njami- hrana mojega otroštva, le da jaz ne kuham tako sladke, kot smo jo nekoč.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
2. nov 2016 14:48
Vsako jutro na tešče..........sok limone in cimet........potem pa čez cca eno uro lahki zajtrk.....kos kruha, sirček ali kefir in chio semena, lanena semena, konopljina semena............etc. Včasih pa tud kakšna
paše ![]()
2. nov 2016 16:27
hribovc a sik limone kaj razredčiš z vodo ali nič in zakaj je tole dobro za pit?![]()
čebulka
5. nov 2016 17:16
Domač ajdov kruh z orehi,kalčki,tahini namaz in prekajen sir.
linolina
7. nov 2016 9:29
Zjutraj najprej kozarec prešanega jabolčnega soka, kasneje zeliščni čaj, dva obložena kruhka, ki sta ostala od včeraj.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
28. nov 2016 9:42
Vsako jutro na tešče sok sveže stisnjene pomaranče. Nato kava proja s kosom kruha (kater pač je doma) namazanega meggle slanim maslom in domačo marmelado (hruškova/breskova/jabolčna/borovničeva/grozdna) :) po zajtrku pa čez kakšne pol urce črna kava :D
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami