Fosters clark - želatina

Nisem našla še podobne teme, zato sem odprla novo. Torej, zanima me, če morda veste, kje bi se dalo kupiti želatino od Fosters clarka? Zanima me, ker je to edina želatina, za katero vem, da ima okus... Če morda veste še za kakšno z okusom, pa povejte :)

Lep pozdrav :)

labanda

zakaj pa se potrebuje želatina z okusom? Jaz vedno delam z navadno in je prav fajn da je brez okusa in se okusijo sestavine katere dodaš zraven... ursyy
za jelly vodko... se rabi želatina z okusom..:) labanda
Kaj pa če kupiš navadno želatino potem pa dodaš pač aromo ki jo želiš? mi smo tako delali Roncolino
kakšno je pa razmerje, količine? labanda Sporočilo je spremenil(a) labanda dne 23. 2011 11:38

Jaz sem jo ene 2 leti nazaj kupila v leclercu imeli so več okusov. Poglej tam, če ti je blizu. Bila je pri okraskih za torte.

jade
labanda kaj pa vodka z okusom? teh maš uf uf uf! _tmickena_
Jaz jo že nekaj časa iščem in je ni nikjer več. Verjetno gre za ukinitev. Lističi in fiks so tudi super.

Proizvajajo jo 100% še vedno, morda je samo na naših policah ni.

Loni Makaroni
Loni hvala. Bom pogledala še v Mb

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti