8. mar 2011 19:38
Pač je recept za standardne domače krofe,velikost ni pomembna ,debelina pa je .Pač priporočam za večje zmanjšat temperaturo in povečat minuto ali 2. lp piap
8. mar 2011 19:38
Pač je recept za standardne domače krofe,velikost ni pomembna ,debelina pa je .Pač priporočam za večje zmanjšat temperaturo in povečat minuto ali 2. lp piap
8. mar 2011 20:06
haha piap, kot da bi brala la toyo..( z vsemi pač vred)
www.mojalbum.com/naredilaana
8. mar 2011 21:21
Piap, amapk vejice bi pa res lahko malo bolj resno postavljala. Čarli08
9. mar 2011 22:33
http://www.topis.si/blog/ Na tem blogu si lahko, preberete vegetarijanske recepte po AMC. piap
21. mar 2011 7:42
No, glede na to, da sem jaz to posodje na mojem drugem domicilu "dobila" v paketu, sem se "vdala" v usodo in ta vikend zadeve preizkusila še z vidika tega načina kuharije. Iz čistega firbca. Zarebrnice, zelenjava... Edino žlikrofe sem vseeno vrgla v običajen soljen krop .
Loni Makaroni
23. mar 2011 12:19
N KAKŠEN JE BIL USPEH?
piap
23. mar 2011 12:46
Golaž iz hobotnice
Sestavine:
1,5 kg rdeče čebule
2-3 kg hobotnice
oljčno olje
paprika v prahu
paradižnikovi pelati
rdeče vino
Priprava:
Na drobno narežite kilogram in pol rdeče čebule,(pražiti začnemo v hladni posodi na tičetrt moči štedilnika) ki jo prepražite , dokler ne zarumeni. Nato dodajte 2-3 kg na drobne koščke narezane hobotnice in pražite 15 minut. Kasneje dodajte še toliko vode, da prekrije meso in dodajte papriko, pločevinko pelatov in po potrebi še sol. Kuhaj s secuquick pokrovom na turbo 20 min. Na koncu dodajte še dva decilitra rdečega vina in kuhajte še 5 minut. Postrezite vroče in po želji polijte z olivnim oljem in okrasite s sveže nasekljanim peteršiljem.
8. nov 2011 9:18
Rdeče zelje z jkabolki
1glavo rdečega zelja /zrezano
2 jabolka / narežano na krhlje
1dcl. vina
1 žlico sladkorja
ščep mlete kumine
malo soli
V hladno posodo dam sladkor in posodo segrevam na tričetrt moči štedilnika, da sladkor karameliziram.Dodam narezano zelje,jabolko, zalijem z vinom ,dodam kumino in sol. Pokrijem s secuquick pokrovom in kuham na soft 5 minut. Odpremo posodo ,zelje dobro premešamo in lahko serviramo.
piap
8. nov 2011 9:25
Vauuu, kakšno zelje .
Pozdravček!
Piap, a to promoviraš AMC? Samo, veš, težko je prepričat prepričane!
8. nov 2011 9:31
Ne promoviram AMC. Samo pišem idejo za kosilo .
piap
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Sladki greh