Ali je kdo med nami, ki je imel v zadnjem času operacijo meniskusa. Vem, da operacija traja kratek čas, da si še isti dan odpuščen iz bolnice. Kaj pa potem?
Hvala za odgovore.
Migla
Temo je spremenil(a) Migla dne 14. feb 2011 15:45
Ali je kdo med nami, ki je imel v zadnjem času operacijo meniskusa. Vem, da operacija traja kratek čas, da si še isti dan odpuščen iz bolnice. Kaj pa potem?
Hvala za odgovore.
Migla
Temo je spremenil(a) Migla dne 14. feb 2011 15:45
Prav danes je moj dragi opravil to operacijo. Še čakam, da se mi oglasi, kako je šlo. Upam, da vse OK![]()
Domov naj bi šel že danes popoldan.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/Migla, sveže novice od včerajšnega operiranca.
Prvi dan je potrebno mirovati. Koleno je potrebno ohlajati z ledenimi obkladki. Dobiš 4 Naklofene, ki jih jemlješ po navodilih. Takoj drugi dan je potrebno že začeti s predpisanimi fizioterapevtskimi vajami, ki jih predhodno že v bolnišnici pokaže fizioterapevt. Peti do sedmi dan je potrebno iti do osebnega zdravnika na odstranitev šivov. Deset dni je potrebno uporabljati bergle in kontrola je predvidoma po 20-ih dneh.
Bolečin po operaciji, moj mož, skoraj, da ni imel. Kar ga danes boli, so mišice na operirani nogi.
Dobro opravi.
Sporočilo je spremenil(a) girica dne 15. 2011 08:09
Očitno vsak doktor oz zdravstven ustanova svetuje drugače?!![]()
Tudi mojemu možu je bilo priporočeno kolesarjenje in plavanje. Nikakor pa ne smučanja, tenisa ali nogometa. Ker je strasten kolesar, komaj čaka, da se požene na kolo
.
Uporaba bergel mu je bila priporočena pa predvsem kot opora pri teh prvih dnevih hoje.
Sporočilo je spremenil(a) girica dne 15. 2011 12:09Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Pad Thai s piščancem