Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
No, jaz sem ravno na varno za vse večne cajte pospravila eno z 62% deležem kakava. Iz Muellerja. Še dobro, da je pakirana samo po 40 g.

PS mamamia, je Kocbekova, ja, zeleno tudi še imajo, z bučnim oljem in semeni.
Prvič slišim za take čokolade. Res nisem najbolj nora na to vrsto slaščic, amapak, da tega ne vem... Kot bi živela na Marsu.![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Prvič slišim za take čokolade. Res nisem najbolj nora na to vrsto slaščic, amapak, da tega ne vem... Kot bi živela na Marsu.
|
Naj se sliši še tako nenavadno, ampak tale Prlek (Kocbek) je s temi čokoladicami - pražena čebula, bučno olje, bučnice) zadel v polno. Zanimivo prelivanje okusov, res.
No, ampak tudi finessa marcipan gre v salst, nič ne rečem ...
mamamia
mamamiaIzbira črnih čokolad je dandanes tako veliko kot nikoli prej.
Opozarjam le, da si vedno oglejte delež čokolade, marsikatero označijo z 'dark' že pri 56%.
Oglejte si še delež sladkorja in ostalega, razlike so neverjetne.
V LJ jih imajo sigurno v Kraševki tam blizu tržnice, kjer imajo same dobre zadeve za v želodčke.
Loni Makaroni
Cena 1,90 eur za 187,5 g (5 tablic po 37,5 g). Najs prajs Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Burek z lahko solato