Pozdravljene,
nisem našla teme, ki bi mi dala odgovor na moje vprašanje oz. pomisleke o tem, ali je možno spanirati meso tudi z riževo moko? Je že poizkusila katera, izkušnje? Pa mišljenja, bi se to dalo?
Hvala za vsak nasvet in izkušnje :).
anka
Pozdravljene,
nisem našla teme, ki bi mi dala odgovor na moje vprašanje oz. pomisleke o tem, ali je možno spanirati meso tudi z riževo moko? Je že poizkusila katera, izkušnje? Pa mišljenja, bi se to dalo?
Hvala za vsak nasvet in izkušnje :).
anka
To je isto kot bi namesto moke uporabila jedilni škrob. Poskusi, pa poročaj, kaj zelo narobe nemore bit. Mamamia
mamamiaNe bo šlo! Najprej daš v navadno moko zato, da ti lepi skorjo na meso. Riževa moka pa ne lepi. Torej ti bo skorja odstopala.
Rešitev: Riževo moko zmešaj z jajci v podobno tekočo maso kot za palačinke ali dunajski. Po tem pa samo še v droptine.
LP
Sergej| Sergej C je napisal/a: |
| Rešitev: Riževo moko zmešaj z jajci v podobno tekočo maso kot za palačinke ali dunajski. Po tem pa samo še v droptine. |
Ups, pardon! Mislil pariški, pisal dunajski.
SergejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo

Rižota brez filtra