Ugodno prodam fotoaparat olympus

Ugodno prodam nov, nerabljen digitalni fotoaparat OLYMPUS FE-4000 Glam Pack (fotoaparatu je priložena mini damska torbica in šatulja za nakit; barva in pakiranje kot na priloženi fotografiji).

Fotoaparat je enostaven za uporabo. Osnovne značilnosti: 12 megapixlov, 4-kratni optični zoom, 2,7" LCD monitor.

Cena 60 €.

Maxima

A si ti ta(k) fotoaparat pred časom že prodajala? Se spomnim...........

rimljanka

V začetku decembra enkrat, ker sem ga pogledala, moja sestra je namreč iskala nekaj malega digitalnega, kar sliši na ime Olympus. Manjkajo osnovni podatki, kje je bila zadeva dobljena/kupljena, koliko časa je v garanciji, se pravi, da je fajn, če je zraven tudi račun.  Moj Olympus je npr. crknil dva tedna preden se mu je iztekla garancija, objektiv je bil fuč, edini problem je, ker je nam najbližji servis za Olympus v Pragi, pa se zna zadeva zavleči.  

Loni Makaroni

Tam samo predaš fotoaparat, potem ga pa pošljejo v Prago (na Zaloški cesti). Vem iz prve roke. Pa ne misliti, da imam kaj proti Olympusu, imam že tretjega po vrsti, začela sem še s klasiko, nobeden ni konca vzel, samo hotela sem kaj boljšega...

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti