Ojla.
Rabim pomoč pri izbiri jedi za teden dni, v kuhinji, kjer ne bo pečice, mikrovalovke...
Hvala.
Lp.
donika
Ojla.
Rabim pomoč pri izbiri jedi za teden dni, v kuhinji, kjer ne bo pečice, mikrovalovke...
Hvala.
Lp.
donika
Priporočam ti rubriko 'Kaj jutri za kosilo', tam je nešteto idej. In ne skrbi, z možem sva več mesecev preživela ob tabornem 'štedilniku' na plinske bombice.
Pečica je med tistimi pripomočki v kuhinji, ki jih jaz najlažje pogrešam (izjema je peka peciva), mikrovalovka tudi. Vse, kar delaš v pečici, se lahko naredi tudi na štedilniku, le primerno posodo in temperaturo izbereš.
Pri meni včasih mine pomesec dni in več, da pečice sploh ne uporabim, pa kuham tudi za osem do deset ljudi. Piza pek je tudi lahko rešitev.
Mamamia
mamamiaBrez pečice se da preživeti. Brez mikrovalovke tudi. Prakticiram že od avgusta. Juhe, testenine, rižote,... na tisoč in en način.
palalačinka*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo