uf ankete. ja, tiste, namenjene za šolske oz. študijske obveznosti so absolutno na prioritetni lestvici na vrhu, tudi sama sem študentka in vem, da bom zagotovo kdaj potrebovala pomoč (in sem jo tudi že v preteklosti), tako da z veseljem pomagam in upam, da bo tudi meni olajšano raziskovanje, ko bom to počela.
kar se tiče raznih drugačnih anket, kakšne daljše na internetu me že težje privabijo, morajo biti res zanimive. drugače jih po hitrem postopku zaprem, razen če ni seveda kakšna nagradna igra, potem se je vredno potruditi, nikoli se ne ve, kje počiva sreča.
lahko pa iz prve roke povem, kako je biti anketar na eni imed večjih raziskovalnih centrov, Mediana. sama sem namreč tam delala pred študentskega dela kot anketarka. plačana sem bila glede na število opravljenih anket, in to zelo zelo malo, tam okrog 70c na anketo, ki je bila sicer v osnovi zelo kratka, o poslušanju radia. ko sem tisto poletje delala, sem izkusila kako težko delo je to in mislim, da sem kakšno leto po tistem vedno pridno odgovarjala na telefonske ankete. a kaj, ko je na študentskih servisih na razpolago vedno veliko dela, študent ni prisiljen, da to počne, tako da sem si mislila, eh, naj si najdejo drugo službo, tako da sedaj tudi nimam več potrpljenja in ne odgovarjam več na ankete po telefonu. in tudi sama, nikoli več v klicni center (razen seveda, če plačujejo na uro), ampak to je že druga tema.
lp
tunna
http://titabota.blogspot.com/