Zadnje čase je veliko anket takih in drugačnih pa me zanima kakšno mnenje imate o njih. Ali jih izpolnjujete ali raje ne? Jaz osebno sem jih kar precej izpolnila, vendar se telefonskim raje izogibam in raje izpolnjujem ankete na spletu.
ksenija15
Zadnje čase je veliko anket takih in drugačnih pa me zanima kakšno mnenje imate o njih. Ali jih izpolnjujete ali raje ne? Jaz osebno sem jih kar precej izpolnila, vendar se telefonskim raje izogibam in raje izpolnjujem ankete na spletu.
ksenija15
1. jan 2011 20:42
Tudi sama opažam, da je čedalje več anket tako po telefonu tako kot po internetu. Sama sodelujem samo v anketah katere so ustvarjene za potrebe študentov oz. dijakov za razne seminarske naloge in diplomske naloge. Tudi tiste, ki so na raznih spletnih stranek, ko je samo vprašanje in nekaj možnih odgovorov reši. Osebno mi gredo pa zelo na živce telefonske ankete. Celo zgodilo se mi je, da so klicali Dober dan, ta pa ta pri telefonu, potem pa preklopili na na predvajalnik, na katerem je bil posnet 5 minutni uvod, za kaj se gre anketa. Potem pa kar spet ženski glas na drugi strani. Navadno pa rečem, da nimam časa in odložim. lp lovebeyba
1. jan 2011 21:13
uf ankete. ja, tiste, namenjene za šolske oz. študijske obveznosti so absolutno na prioritetni lestvici na vrhu, tudi sama sem študentka in vem, da bom zagotovo kdaj potrebovala pomoč (in sem jo tudi že v preteklosti), tako da z veseljem pomagam in upam, da bo tudi meni olajšano raziskovanje, ko bom to počela. kar se tiče raznih drugačnih anket, kakšne daljše na internetu me že težje privabijo, morajo biti res zanimive. drugače jih po hitrem postopku zaprem, razen če ni seveda kakšna nagradna igra, potem se je vredno potruditi, nikoli se ne ve, kje počiva sreča. lahko pa iz prve roke povem, kako je biti anketar na eni imed večjih raziskovalnih centrov, Mediana. sama sem namreč tam delala pred študentskega dela kot anketarka. plačana sem bila glede na število opravljenih anket, in to zelo zelo malo, tam okrog 70c na anketo, ki je bila sicer v osnovi zelo kratka, o poslušanju radia. ko sem tisto poletje delala, sem izkusila kako težko delo je to in mislim, da sem kakšno leto po tistem vedno pridno odgovarjala na telefonske ankete. a kaj, ko je na študentskih servisih na razpolago vedno veliko dela, študent ni prisiljen, da to počne, tako da sem si mislila, eh, naj si najdejo drugo službo, tako da sedaj tudi nimam več potrpljenja in ne odgovarjam več na ankete po telefonu. in tudi sama, nikoli več v klicni center (razen seveda, če plačujejo na uro), ampak to je že druga tema. lp tunna http://titabota.blogspot.com/
1. jan 2011 21:28
Tudi jaz sem jih precej izpolnjevala. Sedaj pa sem malo egoistična postala in izpolnjujem samo ankete za potrebe seminarskih, diplomski nalog za pomoč dijakom in študentov. Se pa definitivno izogibam telefonskih anket, ker ponavadi te dobijo ravno ob nepravem času in ko te enkrat zagrabijo te ne izpustijo več. Izpolnjujem pa ankete za katere dobim plačilo in na srečo obstajajo poštena podjetja,ki tudi izplačajo. Pa še enostavno je na spletuin samo včlaniš se. lp zvezdica969
1. jan 2011 21:36
zvezdica969 mi lahko zaupaš na kateri spletni strani se lahko včlaniš oz. katero je kakšno tako pošteno podjetje? tunna http://titabota.blogspot.com/
1. jan 2011 21:43
Lahko, da pa ne bom delala reklame tuki mi piši na ZS, da ti pošljem. zvezdica969
2. jan 2011 21:08
meni tudi prosim:) lovebeyba
2. jan 2011 22:34
A pošlješ še meni prosim? osiris
3. jan 2011 11:09
meni tudi prosim :) nike
3. jan 2011 11:23
pošljite mi elektronski naslov, da vam pošljem povabilo :) tunna http://titabota.blogspot.com/
25. jan 2011 17:34
Hm, malo nenavadna prošnja za magistersko kandidatko. Da naj izpolnemo vprašalnik, namreč.
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Polnjene gobe