7. dec 2010 19:55
Policije ni kaznivo klicat za tak primer, ti pa prijazno povedo, da ni nujno, da pridejo. Pridejo pa, če se dva ne moreta zmenit.
Tudi sama sem ob takšnih trkih (tri pomnim v 20 letih) običajno dobila ali dala znesek, smo si segli v roke in se razšli, izmenjali številke telefona. V situaciji, kot je opisana, bi verjetno ravnala enako, morda bi poškodbe le poslikala (z mobitelom je to danes igrarija).
Če bi tip bil kak nastopač ali preveč občutljiv na avto, bi ob trku verjetno večjo sceno in dramo delal. Po mojem mnenju je prijateljica ravnala modro, pustimo zdaj ob strani kakšen bi moral biti formalni postopek.
Zakaj bi si življenje zapletali tam,kjer ni potrebno.
Mi smo eno verižno trčenje rešili tako, da smo se mi odpeljali, škodo pa sta urejala tisti, ki se je od zadaj zaletel v nas in nas potisnil v avto pred nami, in ta v atu pred nami. Revež, ki nas je zdael od zadaj, je naletel na kljuko za vleko na našem avtu in imel kar precej škode, nam se ni poznalo nič, tisti pred nami pa je imel poškodovan odbijač. Nam se je spredaj tablica malo zvila in bilo je nekaj prask na odbijaču, ampak avtoje potrošni material in ni, da bi seobremenjevali s tem. So se vozniki v treh minutah zmenili, da mi lahko odidemo, ona dva sta pa potem vse uredila sama.
Mamamia
mamamia