25. nov 2010 20:00
rimljanka, me zanima kolko diplom in/ali anket si nardila, da si tok pametna? Kaj si mogoče ljubosumna, ker tebi ni uspelo diplomirat? sej, fovšija je slov. nacionalni šport.... magreteja
25. nov 2010 20:00
rimljanka, me zanima kolko diplom in/ali anket si nardila, da si tok pametna? Kaj si mogoče ljubosumna, ker tebi ni uspelo diplomirat? sej, fovšija je slov. nacionalni šport.... magreteja
25. nov 2010 20:02
| matgreteja je napisal/a: |
| Torej, hvala tistim, ki ste anketo rešili. Pa da dam malo replike: @elaphus: gre za likertovo lestvico ocenjevanja, za katero so standardni odgovori, tako da bo verjetno prav a? magreteja |
Likertova lestvica ocenjevanja gor ali dol, trditve, na katere so "standardni odgovori" izbereš ti - in še vedno trdim, da zadnja stopnja ni pravilno definirana.
Rosie - pred katerimi "žolčnimi napadi" se je branila???? Ne vidim nikjer nič žolča, razen mogoče v njenih odgovorih.
lp
P.s. Če koga zanima:
Likertova lestvica, ki jo sestavlja vrsta trditev, ki izražajo stališče do določenega pojava. Postopek priprave je sledeč:
a) Lestvico se sestavi tako, da se zbere večje število trditev in se z njimi anketira vzorec iste populacije, na kateri nameravamo izvesti pravo raziskavo
b) Na osnovi rezultatov se oblikujejo dve skupini – skupina z nizkim in skupina z visokimi rezultati
c) Nato se izloči vse trditve, pri katerih so tisti z nizkimi rezultati odgovorili podobno kot tisti z visokimi rezultati
Trditve pri katerih se odgovori pri obeh skupinah razlikujejo se zadržijo
cervus ![]()
25. nov 2010 20:17
| nola je napisal/a: |
Pa taka magistra, ki ankete rešuje... nola |
Matr, ste vsi naivni, rešuje se, ne anketa, ampak svet ( vidi sosednjo temo ). Glede slovničnih/logičnih napak: Če povprečen državljan dobi slovnično brezhiben izdelek, se mu upre, in zaradi tega se v " tanajbolj resnih anketah " nalašč narejene napake, da " reševalec " ( ki pravzaprav res rešuje unega, ki postavi anketo...... )................. saj razumete, ne?![]()
25. nov 2010 20:23
| rimljanka, me zanima kolko diplom in/ali anket si nardila, da si tok pametna?Kaj si mogoče ljubosumna, ker tebi ni uspelo diplomirat? sej, fovšija je slov. nacionalni šport....magreteja |
Matgreteja, ali ti morda delaš magisterij iz nesramnosti?
25. nov 2010 21:18
| nola je napisal/a: |
Pa taka magistra, ki ankete rešuje... nola |
25. nov 2010 21:34
matgreteja, ti pa res nimaš mere. rosie
25. nov 2010 21:35
| rimljanka, me zanima kolko diplom in/ali anket si nardila, da si tok pametna? Kaj si mogoče ljubosumna, ker tebi ni uspelo diplomirat? sej, fovšija je slov. nacionalni šport.... magreteja |
Povsem zadosti, da lahko profesionalno opravljam delo na svojem delovnem mestu, verjemi. In mi je povsem običajno nekaj, čemur rečemo vseživljenjsko izobraževanje, pa tudi nekaj, čemur se reče kulturno izražanje.
25. nov 2010 21:37
MIR!
Usmerjajte svojo energijo v kaj bolj pametnega.
Namig: lepi prazniki so pred vrati ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
25. nov 2010 21:44
rosie: že, že, pa spet ne! Načeloma gre nekako tako: v normalnih medsebojnih komunikacijah ( matr, sem učen ) nikogar ne moti (ne)znanje jezika nekoga, ki ga pač obvlada kolikor se je naučil ( v šoli, okolju ). Tukaj je nekaj učiteljic v različnih šolah in točno znajo ocenit koliko je znanja jezika normalno za pričakovat od posameznika, ki se šola in tukaj sem tudi jaz občutljiv. Če me nekdo prosi, da izpolnim kar koli, vzamem si tudi pravico, da ta izdelek tudi ocenim, če nič drugega, vsaj po jezikovni plati. Vpraševalec bi za to mogel bit hvaležen, in se nekaj naučit, da od sebe v prihodnje da maksimalno dober izdelek. Govorim tudi iz osebne izkušnje nekoga, ki se ni niti minuto uradno v šoli učil slovenščine, pričakujem pa, da šolojuča mladina nekaj tudi odnese iz šole, posebej pa, če gre za kakšno višjo izobrazbo, kjer je pismenost ( in tukaj za to gre ) samoumevna.
Jaz osebno bi izpostavil dve neodpustljivi napaki: dvojna negacija in " reševanje " ankete ( ali utapljajočega........... ).
ežoj
neznan uporabnik
25. nov 2010 21:53
Jaz sem pa tole vse skupaj moji hčeri pokazala in potem sem ji enega velikega lupčka pripopala na liček!
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko

Pistacijeve rolice