Sirovi napihnjenčki z dodatkom
| mamamia je napisal/a: | ||
S tem se strinjam, pa tudi s prejšnjim postom od naor, da je deklica potrebovala predvsem rame, da se nekomu izpove. Tudi jaz držim pesti zanjo, da se bo vse dobro izteklo. Mamamia mamamia |
Mene firbec daje, priznam.
Se mi zdi, da je lepo in prav, da dobimo povratno informacijo. Lepe in srečno končane zgodbe radi slišimo.
Ma v bistvu me ne daje firbec. Če se Pomarančka ne bi sama izpostavila, je nikoli ne bi vprašala: "Kako pa kaj seks?".
japaja| Kotarca je napisal/a: |
| Meni je ta štorija prav neverjetna. Ne verjamem ji prav dosti, pa naj se še tako trudim.Kotarca |
Jaz pa ji verjamem. Ker vidim marsikaj okoli sebe in sem že zdavnja nehala mislit, da je tisto, kar je meni dobro znano, vsaj tako znano tudi drugim. Ni, to področje pa sploh ne. Preberi, kotarca, kaj je napisala proxima, o neznanju s tega področja. Ona govori iz izkušenj iz prve roke. Včasih ne moreš verjeti, česa ženske ne vedo, kako bi potem vedele deklice, ki imajo takšne mame? In strah ima velike oči, in zmeda in vse skupaj, pa koga tudi panika zagrabi. Tako kot tiste, ki ponoči pritečejo v dežurno lekarno po tabletko "za potem". Kaj bi šele rekla, če bi te zgodbe slišala ... a ti vsaj vedo, kako takoj pomagati, in to je dobro.
Mamamia
mamamia
| Kotarca je napisal/a: |
| Meni je ta štorija prav neverjetna. Ne verjamem ji prav dosti, pa naj se še tako trudim. Kotarca |
Mirne duše verjemi. Pred dvema dnevoma sem "šraufala" deklico devetega razreda o ženskih spolnih organih in menstruacijskem ciklusu, pa je maternico iskala nekje pri želodcu, o ciklusu pa se ji ni niti sanjalo. Takih "biserov" je sicer malo, ampak se najdejo. Na žalost. In se človek vpraša, na kaj, zaboga, mislijo, ko jim mahaš pred nosom s slikami, modeli, razlagami in filmčki. Po moje na kakšnega Brada Pitta ![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusAha, ravno zdajle sem na enem drugem forumu zvedela, kaj delajo pri pouku, "ko nimajo kaj za delat". Zmišljujejo si pravljico, pri kateri vsak človek na svetu napiše eno črko. Le kako si razdelijo ločila in velike začetnice???? ![]()
![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo