Poletni svaljki z dimljenim lososom
Drage moje dame,
Mislim, da je bilo dovolj napisanega, prestrašenega dekleta ni potrebno še bolj strašiti, saj se lahko zgodi tudi najboljšim. Lahko pa vse skupaj vzamete kot zelo pozitivno, saj je pomarančika izbrala ravno ta forum in ne katerega drugega, kar pomeni, da nam toliko zaupa, da postavi zelo osebno vprašanje.
Moraliziranja in soljenja pameti je bilo dovolj, prosim, da se debata zaključi. Hvala.
LPAndrej
Draga deklica, meni je jasno, da poleg nosečniškega testa potrebuješ še ramo in pogovor. Mislim, da si kar odgovorna punca, le panika te je zagrabila in si zagnala vik in krik. Prepričana sem, da nisi noseča, prepričana pa sem tudi, da je to dobra šola za vnaprej. Pa le malo razmisli o fantih. Dokler od tebe nekaj hočejo, so nadvse prijazni, ko pa je kaj narobe, se samo pokadi za njimi. Počakaj na takega, ki ga boš res imela rada in bo vreden tvoje ljubezni. Se splača.
![]()
naor
Nikoli dovolj dobronamernih nasvetov, draga kozamurnik. Sicer se ne bi iz generacije v generacijo ponavljale enake zadeve. ![]()
| naor je napisal/a: |
Nikoli dovolj dobronamernih nasvetov, draga kozamurnik. Sicer se ne bi iz generacije v generacijo ponavljale enake zadeve. naor |
S tem se strinjam, pa tudi s prejšnjim postom od naor, da je deklica potrebovala predvsem rame, da se nekomu izpove.
Tudi jaz držim pesti zanjo, da se bo vse dobro izteklo.
Mamamia
mamamiaMe prav zanima kako je pokazal test. Upam, da je vse ok.
Lp, Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Peresniki z omako puttanesca