Zepter ali amc

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

tema odprta - 27. okt 2003 19:30 | ogledi: 3.649 | odgovori: 1

Katera je boljsa oz. jo priporocate? Od Zepter Slovenia sem dobila katalog, dočim pri AMC se tud na email niso potrudili odgovoriti, kaj sele da bi od njih kaj prejela. Nocem kupovati celega kompleta ker potrebujem samo 4 do 5 posod. Kaksno pa vi uporabljate? Ali ima kdo kakšne recepte za kuhanje v teh posodah?

Hvala za odgovore, Marjeta

Marjeta Žniderčič

AVLIS  

član od: 22.2.2003

sporočila: 5

28. okt 2003 17:08

Posodo Zepter imam že več kot 10 let. Ob nakupu sem dobila tudi kuharsko knjigo, takrat še v hrvaščini, a smo jo lahko kasneje zamenjali za slovensko verzijo. S posodo sem zelo zadovoljna. Pravijo, da je to posoda za počasno kuhanje. To drži, vendar sem jaz kupila tudi hitro pokrovko in ni nobenih problemov pri pripravi hrane kadar se mudi. Možno je kupovati kosovno, vendar pa je cenovno bolje izbrati komplet. O kvalitetni razliki vam ne morem nič reči saj sta obe tako dragi, da si najbrž težko kdo privošči oba kompleta. Vsak hvali pač svoje. Lep pozdrav SILVA BRAČKO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti