Gnetemo, pečemo in jih že jemo
| jasna1 je napisal/a: |
Kupi en lep fascikel in prozorne mapice, v katere boš vlagala liste. jasna |
| kohica je napisal/a: |
| Darjuška;a lahko prosim prilepiš ta mail....do mene še ni prikrožil..... |
Pa se ti zdi, da je fer na naši strani spodbujati distribucijo ukradenih receptov? ![]()
![]()
![]()
![]()
Dvomim, da je omenjeno avtorstvo le-teh in vir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja jaz sem v minulih dbeh ali treh letih že dva krat dobila e-mail z izboorm slaščic s Kul slo, j ebilo napisano od kod so recepti in kuharček na prvi strani. mpak ker so mi z outlook prevwkslali na gmail, to ni več shrnajeno. Imam pa seved asprintano.
mamamia
tudi jaz sem pred dvema letoma ali tremi dobila nekak povzetek slaščic, a je bilo napisano, da gre za recepte s kulslo, in tudi kuharček je bil na prvi strani. Imam printe. Nimam pa več linka,s e je izgubil, ko so mi outloka mail spremenili v gmail.
Pa tudi z enih blogov sem dobivala povzetke, a j ebilo vselej navedeno, od kod so.
mamamia
mamamia| moderator2 je napisal/a: | ||
Pa se ti zdi, da je fer na naši strani spodbujati distribucijo ukradenih receptov? Dvomim, da je omenjeno avtorstvo le-teh in vir. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Biskvit s slivami