Verjamem, da nisem edina, ki je zaradi uspešnega reševanja čilenskih rudarjev dobre volje.
Kaj vse se da, če se hoče!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
Verjamem, da nisem edina, ki je zaradi uspešnega reševanja čilenskih rudarjev dobre volje.
Kaj vse se da, če se hoče!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
13. okt 2010 17:38
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13. okt 2010 17:39
Dobra tema - ena lepa novica na dan odnese slabo volj stran. Dobrojedkaneznan uporabnik
13. okt 2010 17:49
Ma ja, ko bom velika, bom izdajala časopis, kjer bodo same dobre in stimulativne novice. Meni je v slabovoljnem miljeju težko živeti. In se trudim, da poiščem, kaj in kako se nekaj da, in ne j***m tistih, ki mi razlagajo, kako se nekaj ne da.
Topogledno vedno dobim parking pri vhodu v gledališče, kino, štacuno...ker vsi obupajo, da "je vse zasedeno" in parkirajo kilometer stran, jaz pa otmeno navalim direkt v bistvo.
Evo, pa se spet duvam, čeprav to ni bil moj namen.
Moj namen je bil še enkrat povedati, da so problemi zato, da se rešujejo.
In rešijo.
Ker rešitev vedno obstaja.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
japaja
13. okt 2010 18:02
Jaz že ves dan držim pesti, da bi vse šlo v redu do konca, do zadnjega rudarja in reševalca!
Ampak, kot praviš Japaja, mislimo pozitivno; VSE BO ŠLO KOT PO MASLU!
Issi
13. okt 2010 18:06
Glede čilskih rudarjev:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( ops, po dolgem času mi smeškoti delajo ).
Glede parkiranja pred vhodom v gledališče, jaz tudi nikoli nimam problemov. Enako je tudi pred vhodom v opero ( kar ne velja za operno klet, pravzaprav je veljalo v časih, ko sem bil tam skoraj redni gost ).
Japaja, tale ti je beseda čudno napisana: j***m, kaj pravzaprav to pomeni?![]()
neznan uporabnik
13. okt 2010 18:09
J***m pomeni:![]()
13. okt 2010 18:53
Japaja, kot bodoča lastnica časopisa s samimi dobrimi novicami vedi, da boš imela nizko naklado, kajti slaba novica je dobra novica.![]()
Drugič, jaz tudi nimam problemov s parkiranjem pred Opero in Dramo, ker pridem peš.![]()
To malo za šalo.Naprej pa zares.
In, ja tudi jaz sem nadvse zadovoljna z današnjim razpletom, sploh, ko sem slišala za veliko tovarištvo, ki vlada med ujetimi rudarji.![]()
Obenem pa sem zelo vesela, da ste tukaj na Kul Slo taki fajn ljudje in sem prav rada v vaši družbi.![]()
naor
13. okt 2010 20:26
| naor je napisal/a: |
Japaja, kot bodoča lastnica časopisa s samimi dobrimi novicami vedi, da boš imela nizko naklado, kajti slaba novica je.... naor |
Mogoče pa bi bili nekateri presenečeni in ne bi bilo tako. Evo, jaz se naročam na tvoj +++++časopis, japaja.
Za rudarje, še posebej ZADNJEGA med njimi, pa držim pesti že kar nekaj časa.
13. okt 2010 21:22
Fino bi bilo, da bi se takšna energija, ki vlada danes po vsem svetu, ko držimo pesti za nesrečne/danes pa najbolj srečne rudarje, prenesla tudi še na druga področja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sicer pa jaz imam vedno v mislih, predvsem takrat, ki mi/nam ne gre vse po maslu, da smo vedno postavljeni pred tolikšne izzive, kot jih (še) zmoremo prenesti in vsaka stvar/dogodek ima svoj namen ...
katjushka
13. okt 2010 21:37
Japaja, nekako vem, da ti bo tole všeč: http://www.dogaja.se/znani-slovenci/2164/zmelkoow/ To bi bila lahko "himna" tvojega časopisa. DobrojedkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Mehiške taco košarice