Kje dobiti ali pa kako narediti doma iz papirja okrasek, ki se natakne pečeni kuri na kračo. Mislim , da se okrasku reče paviljonček.
blago
Kje dobiti ali pa kako narediti doma iz papirja okrasek, ki se natakne pečeni kuri na kračo. Mislim , da se okrasku reče paviljonček.
blago
Sem mislila, da potrebuje navodilo, kako te kurje nogice vgraditi v cvetlični šopek. Menda počnejo tudi to, z nekim okraskom na nogicah.
F r i n aIn potem cena nekako ni več ugodna![]()
Ja Dobrojedka, to maš pa čist prov! Jst tut v Ikei zmeraj ugotovim, da veliko stvari nujno rabim![]()
Sicer to nima nič opraviti s papirnatim okrasjem za kurjo kračo, ampak - v IKEI pa jaz nisem našla niti tistega, kar sem iskala in sploh ne ničesar, kar bi nujno rabila. Ampak verjetno predvsem zato ne, ker mi je bilo neznansko slabo in sem komaj čakala, da pridem ven od tam![]()
![]()
![]()
Soncek*,glej, ti se pa vzdrži komentarja, če ne štekaš zapisanega .![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Fokača s paradižnikom in timijanom