Katera rastlina je to???

Lučka, če daš v iskalnik Aeschynanthus - Nemathantus, ti vrže ven podobne slike.

Lijana

Beži stran od tegaaaaaa to zgleda kot marsovski zarodek !!!  Te lahko popljuva, pa se okužiš , pa se spremeniš v kaj

še dobro, da jaz nisem na to naletela .....

Joj rimljanka, včeraj so bile na zgornjem postu slike, danes jih pa ni več. Kam so šle?

Evo nalepim še enkrat.

Teka[/citat]

vd007

Doma z južne poloble, mislim,da z Nove Zelandije, veliki lovkar (Anthurus archeri), tujerodna vrsta. Gliva seveda, ne rastlina. Pa nobene panike, nikogar ne bo pojedla.

rimljanka

Zgleda res taka...kot da želi zagrabit in požret ali zadušit....ipd Marsovska...

vd007

Če je kdo gledal film Mala prodajalnica groze, prizor, v katerem je rastlina požrla ljudi, bi tolo obešel v velikem loku.

F r i n a

Strah ima velike oči, ni rastline, ki bi bila na ta način nevarna ljudem, one znajo to početi dosti bolj sofisticirano.

rimljanka

Mi lahko prosim napišete, katera rastlina je to.

trac

Bugenvilija?

rosie

Hvala.

trac

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti